Kémprogramok listája - telefon és számítógép programok

Biztonsági célú full kontroll, távolról megfigyelő program telefonra és számítógépre, laptopra.

HomeKémprogramok listája

A kémprogramok megítélésé igen negatív, mivel a köztudatban, rossz emberek használnak rossz célokra telefon és számítógép kémprogramokat. Ám ez nem törvényszerű! Jogos és a mai világban szükséges elvárás, hogy gyermekeink kommunikációját felügyeljük a védelmük érdekében. Leginkább veszélyeztett tinik, igen jól értenek a számítástechnikai eszközökhöz, így az ilyen irányú, app áruházból letölthető programokat, kidobják mint a vihar. Nem marad más opció, mint a nem látható kémprogram. Itt 1-1 programot mutatunk be, telefonra és számítógépre. Mindkettő teljes távoli felügyeletet biztosít, folyamatos fejlesztés alatt állnak, hogy kövessék az aktuális OP. rendszerváltozásokat.
Ezeket a programokat azért hívjuk kémprogramoknak, mert Ön így keresi. Kizárólag biztonsági célra használhatja, a személyiségi jogok betartásával!

SpyPhone FULL telefon lehallgató kémprogram. Legjobb *droid keylogger. Minden funkcióra kiterjedő, full kontrollt biztosító telefon kémprogram. Tökéletesen rejtett, magyar nyelvű kontrollpanellel.

Teljes leírás és vásárlási információk

Nem egy szokásos előre utalással letölthető programról van szó, ami azután vagy működik, vagy nem, vagy valamennyire.
Ez a program, csak akkor kerül átadásra, ha az stabilan, minden szolgáltatásában üzemképes az ön által megadott készüléken. Teljes információért és a programozó elérhetőségeiért kattintson tovább.

Laptop 2.0 kémprogram - Számítógépes billentyűzet leütés és képernyőkép figyelő, továbbító program környezetlehallgatási lehetőséggel. Legjobb számítógép keylogger.

Teljes leírás és vásárlási információk

Folyamatosan fejlesztett program, Windows számítógépre, laptopra.
Láthatatlan kémprogram, mely másodpercek alatt telepíthető és azonnal küldeni kezdi a mellékelt és csak az ön számára hozzáférhető kontroll panelra a képernyőképeket, billentyűzet leütéseket és igény szerint, környezeti hangokat.
Teljes információért és a programozó elérhetőségeiért kattintson tovább.