Lehallgatás elleni védelem - Poloska, lehallgató és kémkamera kereső detektorok

Könnyen kezelhető kombinált detektor és csúcskategóriás, intelligens lehallgató készülék kereső. Lehallgatás elleni védelem.
A SpyCentrum lapjain, kizárólag eredeti vagy egyedileg épített készülékek kerülnek bemutatásra. Nem kínai dömping, eredeti minőségű termékek, garantált specifikációs értékekkel, garanciával.

HomeLehallgatás elleni védelem

RDF-6000/4G Leaser többfunkciós poloska detektor

Lehallgató poloska detektor és kémkamera kereső. Tenyérnyi méretű, kategóriájában legjobb minőségű 20 MHz – 6 GHz rádiófrekvenciás poloskakereső, beépített Leaser kémkamera keresővel. Új 2020-es modell, induktív szenzorral is rendelkezik.

Teljes leírás és vásárlási információk
  • Rádiófrekvenciás, lehallgató kereső
  • Induktív elektromos aktivitás érzékelés "új"
  • Optikai elvű, kémkamera kereső
  • Folyamatos szkennelés zsebből, rezgő figyelmeztetés
  • 20 MHz és 6 GHz között, a helyiségben, bármilyen nem kívánatos rádió forrás felderíthető és kiiktatható. Lehet az a legolcsóbb, alacsony frekvenciás barkács, illetve a külföldi kém boltokban kapható, profi nagyfrekvenciás eszköz. Észleli a digitális adásokat, így a GSM alapú lehallgatókat, nyomkövetők aktív jelét, illetve a kémtelefont. Optikai keresővel, inaktív 1mm kémkamera lencsét is észrevehet. Induktív érzékelőjével a vezetékes, éppen inaktív vagy rádiófrekvenciás jelet nem kibocsátó eszközöket detektálhat.
  • Könnyű, bárki számára könnyen elsajátítható kezelhetőségű, kompakt, kamera és poloska detektor

SP-71r iDet - Speciális digitális detektor

Rádiófrekvenciás lehallgató készülékek keresésére kifejlesztett, csúcskategóriás, Orosz poloskakereső. 40MHz-3,8GHz frekvencia tartományban érzékeli és intelligens módon azonosítja a forrásokat.

Teljes leírás és vásárlási információk
  • A detektor funkciói: lehallgató készülékek keresése, rejtett kamerák keresése - "nem otikai elvű, csak rádiós - WiFi kamerákhoz", nyomkövető berendezések keresése, telefonos lehallgatás érzékelése. Figyelmeztetés hanggal, rezgéssel, a nem azonosítható forrásokba belehallgathat!
  • Mindent képes detektálni 40MHz-3800MhZ között, annak frekvenciáját és erősségét jelezni.
  • Az alábbi szabványokat név szerint is felismeri: - Telefon GSM 850/ 900E/1800/1900, UMTS 850/ 900/1800/1900/2100 (3G), CDMA 450 (A-H)/800/1900, DECT - Bluetooth és Wi-Fi eszközök
  • Az iDet nagy előnye, hogy folyamatos védelemként feljegyzi a környezetében található jeleket, majd értesíti Önt, ha bármilyen más jeladó felbukkan. Amint az iDet detektor új jelet érzékel, hangjelzést ad ki, majd a képernyőn megjeleníti a jel típusát és annak erősségét. A jelkereső az összes érzékelt változást tárolja, amelyet Ön bármikor visszanézhet.

A XXI. században nem kell úgy kinéznie, mint egy marslakónak, bőröndnyi elektronikával, fülhallgatóval és pecabot méretű antennával, hogy komoly detektor legyen a kezében. Nem csak a kamera és lehallgató elektronikák lettek kisebbek, hanem a felderítő eszközök is. A jó minőségű, kicsi kompakt készülékek is jelezni fogják a nemkívánatos eszközöket. Előnyük a könnyű kezelhetőség, viszont a hátrányuk is ebből fakad, mivel mindent jeleznek.. telefonok, router, egyéb jeladók. Így több türelemre van szükség a használatuknál. Itt is evidencia, hogy néhány 10 ezer Forintos detektort felesleges megvenni, mivel azokban értelemszerűen nincsennek benne azok a költségesebb nagyfrekvenciás erősítő fokozatok, amik nélkülözhetetlenek a magasabb, több GHz tartományok méréséhez.