Lehallgató és kémkamera kereső kompakt detektor

Könnyen kezelhető, sokféle szenzorral, 6GHz RF – Optikai – Induktív, felszerelt kémkamera és poloska kereső | RDF-6000/4G LEASER

HomeLehallgató és kémkamera kereső detektor
lehallgato-detektor

RDF-6000/4G LEASER - Többfunkciós kompakt poloska kereső, tenyérnyi méretben.

 • Rádiófrekvenciás, lehallgató kereső
 • Induktív „vezetékes” aktivitás detektálás
 • Optikai elvű, kémkamera kereső
 • Folyamatos szkennelés zsebből, rezgő figyelmeztetés
optikai detektor szenzor
 • Gyakorlatilag mindent megtalálhat vele, aminek rádióadása van..
  Minden a spyshop üzletekben kapható, rádiós poloskát - rádiós, rejtett kamerát, online nyomkövetőt és kémtelefon aktivitást jelez.
 • Frekvencia: 20 MHz - 6000 MHz
 • Az elterjedt digitális átviteli szabványok (GSM, DECT, WiFi, stb.) jelzése.
 • OPTIKAI FUNKCIÓJA lehetővé teszi a rádióadást nem sugárzó, csak rögzítő, illetve a kikapcsolt kamerák felderítését.
 • Észlelési távolság, 5-15 méter
 • 2x10 ledes közelítés jelző fény + rezgő funkció.
 • ÚJ funkció az induktív szenzor és annak külön 10 ledes kijelzője.
 • Egyszerűen használható üzemmód váltók és érzékenység állítás.
 • Kicsi méret: 80x50x15 mm. "Belefér egy ingzsebbe, beállítástól függően, rezgéssel is képes jelezni, ha valaki, nem kívánatos eszközzel van a közelünkben."

RF keresési üzemmód:
20 MHz és 6 GHz között, a helyiségben, bármilyen nem kívánatos rádió forrás felderíthető és kiiktatható. Lehet az a legolcsóbb, alacsony frekvenciás barkács, illetve a külföldi kém boltokban kapható, profi nagyfrekvenciás eszköz. Észleli a digitális adásokat, így a GSM alapú lehallgatókat, illetve a kémtelefont.

Induktív keresési üzemmód:
Amennyibe RF módban nem kap találatot, vagy csak olyat, amiről tudja, hogy saját forrásból származik „WiFi, telefon, stb” akkor érdemes próbálni ezt az üzemmódot. Amennyiben egy GSM poloskát nem hallgatnak éppen, ha a nyomkövető éppen nem küld jelet, akkor nem sugároznak detektálható RF jelet. Viszont az áramkörök, processzor üzemben van és kisebb távolságból, de bemérhető ezen a módon.

Optikai kémkamera keresési üzemmód:
Kémkamera kereséshez, 6 darab nagy fényerejű Leaser Led világítja meg a kamera optikáját, amely onnan visszaverődve, a detektor keresőjében lévő szűrőn keresztül válik láthatóvá. 1 milliméteres, mélyen elrejtett optika is láthatóvá válik a szokásos helyeken: óra, klíma, füstjelző, képkeret, TV, stb. Nem szükséges, hogy a kamera aktív legyen, de csak onnan és abból a szögből detektálható, ami beleesik a kamera látószögébe.

Védje magát a kíváncsi szemektől


Szoláriumok - bérelt lakások - panziók - idegen szobák, fokozott veszélyt jelentenek.

Ennek esélyét a minimálisra csökkentheti az optikai kamerakereső használatával. Az optikai elven üzemelő, kémkamera kereső, rendkívül erős és meghatározott frekvenciájú fénnyel világít a rajta található nézőke irányába. Ennek az eljárásnak igen nagy előnye, hogy minden CCD kamera vagy fényképező optikáját válaszra kényszerít, függetlenül attól, hogy vezetékes, vezeték nélküli, esetleg helyben rögzítő típusú a kamera.

Az új RDF-6000 annyira érzékeny, hogy a rádiós poloskákon és kamerákon túl, az egyébként nem detektálható rejtett diktafonok és rögzítők processzor jelét is képes érzékelni. Egyedülálló a kompakt kézi detektorok között. Legyen biztos benne, hogy 20-50$ értékű, legkülönbözőbb kínai kacatokkal csak illúziót vásárolhat magának, 350$ alatt egyszerűen nem létezik valós és használható detektor. Tudnia kell, hogy Magyarországon külön engedély nélkül nincs joga poloskát keresni! Így ezt a detektort, csak TV és rádió zavarforrás keresésére használhatja.

Tartozékok - árak:

 • RDF-6000/4G LEASER többfunkciós detektor
 • Magyar nyelvű leírás
 • 1 év cseregarancia
 • Szállítás 1 munkanap
 • Készülék ára 116.000,- Forint / ingyenes szállítás

RDF-6000/4G LEASER Detektor eladójának elsődleges kapcsolata a mellékelt levélküldő.
A nap 24 órájában lehetősége van rendelést leadni, vagy kérdést feltenni, hibát bejelenteni. Napközben 1 órán belül válaszolunk önnek.
Kérem, válassza be a kívánt opciót.

Rendelés:
Rendelését 1 munkanapos, utánvétes szállítással kaphatja kézhez. Fontos megadnia az Ön nevét, pontos címét, ahol a futár elérheti - postán maradó küldeménynél a posta címét – telefon számát, email címét.

Érdeklődés:
Ennél az opciónál, csak a nevét, email címét és a kérdését-üzenetét adja meg. Napközben hamar válaszolunk.

Technikai segítség, garancia:
A készüléket tesztelve küldjük. Amennyiben elakadt a beüzemeléssel, vagy úgy érzi, valami nem stimmel, itt jelezze. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Ha sürgős segítségre van szüksége, akkor ezen termék eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el napközben, csak érintse meg".
Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.