intelligens poloska kereső detektor

Mini, digitális, rádiófrekvenciás poloska és lehallgató kereső detektor | SP-71r iDet

HomeLehallgatás elleni védelem Intelligens poloska kereső
Lehallgató és nyomkövető kereső detektor

SP-71r iDet - Intelligens lehallgató kereső detektor.

Orosz gyártmányú RF intelligens detektort az különbözteti meg a szokásos példányoktól, például a nálunk is kapható RDF-6000 rádiós funkciójától, hogy nem csak jelzi a rádió forrásokat, hanem azonosítani, tárolni felhasználni is képes a további keresés szűrése érdekében. Továbbá nem csak a távolságát "erősségét" jelzi, hanem frekvenciáját és szükség szerint bele is tud hallgatni a talált jeladó adásába.

 • 50MHz-től 3800MHz frekvenciákat képes keresni, analóg és digitális forrásokat.
 • Gyors keresésre és hosszútávú intelligensen alkalmazkodó figyelésre is alkalmas, riasztás funkcióval.
 • Frekvencia, forrástípus és térerő kijelzés.
 • Folyamatos vivővel rendelkező analóg és digitális adásokba bele is hallgathat. „Természetesen érthető formában, csak az analóg (AM, FM, PM) lehallgatók adását tudja, digitális adások hangját nem dekódolja.”
 • Természetesen az összes telefon kommunikációs formát ismeri: GSM 850/ 900E/1800/1900, UMTS 850/ 900/1800/1900/2100 (3G), CDMA 450 (A-H)/800/1900, DECT, Bluetooth és Wi-Fi.

Detektor az Olasz SpyShop üzletben

A XXI. században nem kell úgy kinéznie mint egy marslakónak, bőröndnyi elektronikával, fülhallgatóval és pecabot méretű antennával, hogy komoly detektor legyen a kezében. Az iDet detektort könnyű kezelni, mert a funkciók automatizálva vannak. Akadnak hirdetők, akik szerint bárki tudja használni.. Nos, szerintem ez nincs így.. bárki az RDF-6000 készüléket tudja használni, vagy az iDet Search funkcióját, ami nagyjából megegyezik az RDF használatával. Mivel az iDet fejlett szelektív azonosításra is alkalmas, így szükséges némi háttérismeret, hogy tudja, a kijelzett szabvány vagy frekvencia, milyen típusú készülékhez tartozhat. Újra megjegyezném, hogy Magyarországon külön engedély nélkül nincs joga poloskát keresni! Így ezt a detektort, csak TV és rádió zavarforrás keresésére, esetleg frekvenciamérőként használhatja.

RF keresési üzemmód:
A megfigyelési a leg kifinomultabb hosszú távú, folyamatos detektálási üzemmód. Indításkor feltérképezi az éppen és nem rosszindulatú eszközök által sugárzott jeleket. Ezeket tárolja és egy folyamatos figyelő üzembe áll be és csak akkor riaszt, ha új eszközt észlel, vagy valami változás áll be.

Új eszköz aktivitása esetén, rezgő és hangjelzéssel riaszt. Ezeket a jelzéseket el is tárolja, így utólag is visszakereshetőek, hogy mikor, milyen eszköz, milyen intenzitással és mennyi ideig, milyen periódusonként volt aktív. A Monitoring Mode lehetővé teszi az analóg jelek háttérzajának levonását, így csökkentve a rendszeres háttérzaj riasztást. A jelszint lassú ingadozásait az adaptációs algoritmusnak köszönhetően figyelmen kívül hagyja.

Sweep üzemmód:
A Sweep Mode folyamatosan „söprögeti” és kijelzi a teljes frekvencia tartományban elérhető összes analóg és digitális adást, lehetővé téve azoknak kiválasztását és felülvizsgálatát..


Search üzemmód:
Egyszerű keresési üzemmód. Itt mindig az elérhető legerősebb jelforrást mutatja, a térerő, hang és fényjelzés segítségével könnyen megtalálhatja az adás forrását. Ez az üzemmód hasonlít leginkább a nem szelektív poloska detektorok működéséhez.

Difference Search üzemmód:
A különbségek” keresése leginkább a hagyományos analóg lehallgató poloskák keresésénél előnyös, mivel ott az adás teljesítmény állandó. Ezért a detektor, ennek az üzemmódnak az indításakor megjegyzi az elérhető analóg források térerejét és csak azok változásakor jelez, illetve változás mértékét mutatja + - dB formában.

Monitoring of Digital Signals üzemmód:
A detektor környezetében lévő aktív, a készülék számára felismerhető digitális adások folyamatos jelzése. Megjelenítés egy listában, illetve kiválasztás esetén annak felülvizsgálata illetve megkeresése.

Log üzemmód:
A riasztási események naplója, a megfigyelési "Monitoring" módban észlelt fenyegető jelek adatait tárolja. A rekordok maximális száma - 200. A tárolt jelek lehetnek azonosak, csak más-más időben, illetve teljesen eltérőek. A megjelenített adatok: az érzékelés pillanat és a jel kihalásának pillanata, a jel típusa és maximális szintje.

Tartozékok - árak:

 • SP-71r iDet intelligens detektor
 • Töltő adapter és kábel
 • Magyar nyelvű leírás
 • 1 év cseregarancia
 • Szállítás 1 munkanap
 • Jelenleg nem elérhető

  SP-71r iDet detektor eladójának elsődleges kapcsolata a mellékelt levélküldő.
  A nap 24 órájában lehetősége van rendelést leadni, vagy kérdést feltenni, hibát bejelenteni. Napközben 1 órán belül válaszolunk önnek.
  Kérem, válassza be a kívánt opciót.

  Rendelés:
  Rendelését 1 munkanapos, utánvétes szállítással kaphatja kézhez. Fontos megadnia az Ön nevét, pontos címét, ahol a futár elérheti - postán maradó küldeménynél a posta címét – telefon számát, email címét.

  Érdeklődés:
  Ennél az opciónál, csak a nevét, email címét és a kérdését-üzenetét adja meg. Napközben hamar válaszolunk.

  Technikai segítség, garancia:
  A készüléket tesztelve küldjük. Amennyiben elakadt a beüzemeléssel, vagy úgy érzi, valami nem stimmel, itt jelezze. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

  Ha sürgős segítségre van szüksége, akkor ezen termék eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el napközben, csak érintse meg".
  Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.