Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Kompakt lehallgató detektor, poloska és kém kamera kereső. RDF-600 LEASER


RDF-600 LEASER - Háromfunkciós poloska kereső, tenyérnyi méretben
Lehallgató detektor Poloska kereső Kémkamera kereső

20 MHz és 6 GHz között, a helyiségben, bármilyen nem kívánatos rádió forrás felderíthető és kiiktatható. Lehet az a legolcsóbb, alacsony frekvenciás barkács, illetve a külföldi kém boltokban kapható, profi nagyfrekvenciás eszköz. Észleli a digitális adásokat, így a GSM alapú lehallgatókat, illetve a kémtelefont.

Optikai kémkamera keresési üzemmód:

Leaser kereső Kémkamera kereséshez, 6 darab nagy fényerejű Leaser Led világítja meg a kamera optikáját, amely onnan visszaverődve, a detektor keresőjében lévő szűrőn keresztül válik láthatóvá. 1 milliméteres, mélyen elrejtett optika is láthatóvá válik a szokásos helyeken: óra, klíma, füstjelző, képkeret, TV, stb.
Nem szükséges, hogy a kamera aktív legyen, de csak onnan és abból a szögből detektálható, ami beleesik a kamera látószögébe.

- Védje magát a kíváncsi szemektől -

Rejtett felvétel Rejtett felvétel Rejtett felvétel
Szoláriumok - bérelt lakások - panziók - idegen szobák, fokozott veszélyt jelentenek.

Ennek esélyét a minimálisra csökkentheti az optikai kamerakereső használatával. Az optikai elven üzemelő, kémkamera kereső, rendkívül erős és meghatározott frekvenciájú fénnyel világít a rajta található nézőke irányába. Ennek az eljárásnak igen nagy előnye, hogy minden CCD kamera vagy fényképező optikáját válaszra kényszerít, függetlenül attól, hogy vezetékes, vezeték nélküli, esetleg helyben rögzítő típusú a kamera.

“Az új RDF-6000 annyira érzékeny, hogy a rádiós poloskákon és kamerákon túl, az egyébként nem detektálható rejtett diktafonok és rögzítők processzor jelét is képes érzékelni. Egyedülálló a kompakt kézi detektorok között. Legyen biztos benne, hogy 20-50$ értékű, legkülönbözőbb kínai kacatokkal csak illúziót vásárolhat magának, 350$ alatt egyszerűen nem létezik valós és használható detektor. Tudnia kell, hogy Magyarországon külön engedély nélkül nincs joga poloskát keresni! Így ezt a detektort, csak TV és rádió zavarforrás keresésére használhatja.”

Tartozékok:

Készülék ára: 106.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

RDF-600 LEASER detektor eladóját a +3630-710-9031 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

A honlap sütiket használ. Adatvédelem