Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Lehallgató detektor - Poloskakereső

Kompakt kém kamera, lehallgató és poloska kereső. RDF-6000/4G LEASER


Lehallgató detektor - poloskakereső

RDF-6000/4G LEASER - Többfunkciós kompakt poloska kereső, tenyérnyi méretben

Poloska kereső
RF keresési üzemmód:

20 MHz és 6 GHz között, a helyiségben, bármilyen nem kívánatos rádió forrás felderíthető és kiiktatható. Lehet az a legolcsóbb, alacsony frekvenciás barkács, illetve a külföldi kém boltokban kapható, profi nagyfrekvenciás eszköz. Észleli a digitális adásokat, így a GSM alapú lehallgatókat, illetve a kémtelefont.

Induktív keresési üzemmód:

Amennyibe RF módban nem kap találatot, vagy csak olyat, amiről tudja, hogy saját forrásból származik „WiFi, telefon, stb” akkor érdemes próbálni ezt az üzemmódot. Amennyiben egy GSM poloskát nem hallgatnak éppen, ha a nyomkövető éppen nem küld jelet, akkor nem sugároznak detektálható RF jelet. Viszont az áramkörök, processzor üzemben van és kisebb távolságból, de bemérhető ezen a módon.

Optikai kémkamera keresési üzemmód:

Leaser kereső Kémkamera kereséshez, 6 darab nagy fényerejű Leaser Led világítja meg a kamera optikáját, amely onnan visszaverődve, a detektor keresőjében lévő szűrőn keresztül válik láthatóvá. 1 milliméteres, mélyen elrejtett optika is láthatóvá válik a szokásos helyeken: óra, klíma, füstjelző, képkeret, TV, stb.
Nem szükséges, hogy a kamera aktív legyen, de csak onnan és abból a szögből detektálható, ami beleesik a kamera látószögébe.

- Védje magát a kíváncsi szemektől -

Rejtett felvétel Rejtett felvétel Rejtett felvétel
Szoláriumok - bérelt lakások - panziók - idegen szobák, fokozott veszélyt jelentenek.

Ennek esélyét a minimálisra csökkentheti az optikai kamerakereső használatával. Az optikai elven üzemelő, kémkamera kereső, rendkívül erős és meghatározott frekvenciájú fénnyel világít a rajta található nézőke irányába. Ennek az eljárásnak igen nagy előnye, hogy minden CCD kamera vagy fényképező optikáját válaszra kényszerít, függetlenül attól, hogy vezetékes, vezeték nélküli, esetleg helyben rögzítő típusú a kamera.

“Az új RDF-6000 annyira érzékeny, hogy a rádiós poloskákon és kamerákon túl, az egyébként nem detektálható rejtett diktafonok és rögzítők processzor jelét is képes érzékelni. Egyedülálló a kompakt kézi detektorok között. Legyen biztos benne, hogy 20-50$ értékű, legkülönbözőbb kínai kacatokkal csak illúziót vásárolhat magának, 350$ alatt egyszerűen nem létezik valós és használható detektor. Tudnia kell, hogy Magyarországon külön engedély nélkül nincs joga poloskát keresni! Így ezt a detektort, csak TV és rádió zavarforrás keresésére használhatja.”

Tartozékok:

Készülék ára: 106.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

RDF-600 LEASER detektor eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem