Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Hosszú üzemidejű, szuper mini diktafon. VoxBox A83 programozható, csúcskategóriás lehallgató.


Szuper mini diktafon
VoxBox A83 - 600 óra Mini Diktafon - Katon.i minőség

Speciálisan hosszú üzemidőre tervezett, programozható lehallgató.
20 nap üzemidő, 12 méteres mikrofon érzékenység.
Automatikus hangra és időre aktiválódó rendszer, hardveres titkosítás.

Szuper mini diktafon
“A mini hangrögzítők csúcsát képviseli ez a kis Orosz szerkezet. Strapabíró fémházas kivitel, hetekig üzemel egy feltöltéssel, de akár hónapokra előre programozható. Saját integrált vezérlő és lejátszó programja van. Természetesen WAV formátumban kimásolhatóak a felvételek és bármin lejátszható, de ha jelszóval védi és még a készülékben van, akkor senki sem férhet hozzá. Kérdezzen bátran, de nekem nincs tippem, hogy mit tudhat még egy hangrögzítő, amit ez nem.”

Az említett 60 órás felvételi kapacitást, nem feltétlenül egyhuzamban használja fel a készülék. Amennyiben 6 másodpercig nem érzékel felvételre alkalmas hangot, úgy megállítja a memória írását és akkor folytatja, ha meghall valami értékelhető hangot. Magyarul a csöndet nem veszi föl, így takarékoskodik a memória és a telep kapacitásával is. A VOX azonnal, a másodperc tört része alatt indítja a felvételt, így egy szó sem veszhet el, akkor sem, ha előtte egy hétig csönd volt. Egy kevésbé forgalmas helyen magára hagyott készülék, akár három hetet is képes így figyelni és közben elkészíteni a napi néhány órás felvételt. Tovább is növelhető a készenléti idő, amennyiben időintervallumot is meghatároz. Pl. naponta csak 8 és 14 óra között lépjen működésbe, továbbá kezdje ezt 3 hét múlva.. Így akár 6 hónapra is tervezhet felvételt előre. Mindazonáltal a mini diktafon, az alapbeállításaival kézbe véve is azonnal, bárki számára, egyszerűen használható. Felvételeit jelszóval védheti, de ez sem kötelező. Mind a hangaktivált üzemet, mind az idő aktiválást, egy egyszerű program segítségével tudja beállítani.

Tartozékok:

Készülék ára: 139.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

VoxBox A83 eladóját a +3630-710-9031 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2019 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem