Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Pendrive mini hangrögzítő diktafon. Eredeti 8GB adathordozóba rejtett, 20 óra folyamatos akku idő, vágó és javítóprogramokkal ellátott, harmadik generációs, titkos lehallgató készülék.

A pendrive diktafonnak rengeteg kínai másolata van, ha teheti, válassza az eredeti minőséget, növelt akku kapacitással, nagyobb erősítéssel és Magyar vágó, javító programmal.

Pendrive mini hangrögzítő diktafon. 8 GB 20 óra folyamatot üzemidő.
Pendrive mini hangrögzítő diktafon. - 8GB 3rd

8 GB teljes értékű pendrive, 150 óra hangfelvétel kapacitással.
Gyáritól eltérő, növelt kapacitású akkuval 20 óra és + 30dB erősítővel szerelve.

Funkcionálisan használható, kulcscsomón hordható, adattárolóba rejtett titkos hangrögzítő.
Rejtett felvételek készítésének legegyszerűbb módja a pendrive diktafon. Nem véletlenül van ebből a legtöbb kínai hamisítvány a piacon. Az eredeti kém eszköznek, csak a mikrofonja kerül annyiba, amennyiért manapság egy komplett gagyit adnak. Tesztek alapján, az eredeti 30x nagyobb erősítésre képes, ami a lényeg, torzítás nélkül. Használata igen egyszerű, számítógéphez csatlakoztatva egy óra alatt feltöltődik, használhatja egyéb adatok mozgatására és tárolására, mivel egy teljes értékű pendrive. Töltés után bárhová magával viheti és bármikor, akár a zsebében is elindíthat egy felvételt a készüléken lévő, rejtett kapcsoló segítségével. Asztalon, szabadon hagyva sem feltűnő, ekkor az egész helyiség beszélgetését rögzíti. Visszahallgatáshoz újra számítógépbe kell csatlakoztatni, felvételeit megtalálja a készüléken, amit azonnal le is tud játszani. Számítógépe mind a készüléket, mind a hanganyagot felismeri, semmit sem kell külön telepítenie. Található a készüléken egy vágó és editáló program, ön dönti el, hogy telepíti és használja vagy sem.

“Diktafonként elrejteni felesleges, kézbe véve sincs számottevő különbség, egy hagyományos adathordozóhoz képest. Előadások, tárgyalások, megbeszélések felvételére javasolt. Mindazonáltal nem probléma, zsebből, táskából, stb, felvételt készíteni.”

Tartozékok:

Készülék ára: 39.900,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

8GB Pendrive rögzítő eladóját a +3630-710-9031 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2019 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem