Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Mini Rejtett Diktafon

Gépkocsi távirányítónak álcázott, teljesen rejtett mini diktafon. VDX 30


Rejtett VOX diktafon

VDX 30 - Hosszú üzemidejű, gépkocsi távvezérlőbe rejtett, "VOX" hangra aktiválódó mini diktafon.

30 órás üzemidő, kimagasló MP3 hangminőség, 10-15 méteres felvételi távolság "AGC automatikus erősítés szabályozás"

A távkapcsolóba rejtett diktafon csatlakozói és kontroll ledjei nem láthatóak és nem férhetőek hozzá azok számára, akik a készüléket nem ismerik. Így idegen nem fog kísérletezni vele, ha éppen "ottfelejtette” valahol. Felvételt indítani, visszajátszani, az ajtó és csomagtartó nyitó gombokkal lehet. Amennyiben a VOX funkció be van kapcsolva, úgy a felvételindítással csak arra utasítja a készüléket, hogy rögzítsen minden értékelhető beszédet, de a csöndet ne vegye feleslegesen. Igen kényelmes megoldás, mivel egy átlagos helyiségben, 1 napra magára hagyva, 1-2-3 órás felvételt fog összevágni, függően attól, hogy ott mennyit beszéltek. Visszahallgatás legegyszerűbben a mellékelt fülhallgatóval lehetséges. Időnként számítógéphez kell csatlakoztatni, mert a felvételeket archiválni, törölni és a készüléket tölteni csak úgy lehet.

Rejtett diktafon az Olasz SpyShop üzletben

Távolság és hatékonyság teszt

“Kiváló minőségű és tökéletesen rejtett diktafon. Ennek a készüléknek van a legszebb hangja és legfejlettebb mikrofon erősítés szabályozó rendszere. Ezzel van a legnagyobb esélye egy mozgó és viszonylag zajos gépkocsiban is értékelhető felvételt készíteni.”

Tartozékok:

Készülék ára: 75.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

VDX 30 rögzítő eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem