Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Univerzális tápellátással üzemeltethető, GSM lehallgató és nyomkövető készülék.


Autós lehallgató nyomkövető
GSM 518 - Telefonos lehallgató és nyomkövető

Gépkocsiba vagy egyéb eszközbe beépíthető, korlátlan távolságból telefonnal hallgatható, felügyelhető készülék.

A lehallgató mindössze 3x1x1 cm, ami tartalmazza a telefonos adó modult, 9-18 Voltos feszültségstabilizátort. Belső akku NINCS a készülékben.
Az 518-as lehallgató, elsősorban gépkocsi műszerfal alá való rejtett telepítésre lett kifejlesztve. A modul ezért rendelkezik mikrofon kivezetéssel, 2 mm átmérőjű mikrofonnal a végén, hogy minél előnyösebb helyen lehessen elhelyezni a jobb hangzás érdekében, akkor is ha a modul mélyen el van rejtve. Ugyanígy van a tápvezeték is kivezetve, ami közvetlenül ráköthető a kocsi elektromos hálózatára.
Elhelyezés és üzembe helyezés után, nem igényel karbantartást, távolról hívhatja, hallgathatja és SMS parancsokkal adhat utasításokat a lehallgatónak.
Nyomkövetés. Ez nem egy nagy pontosságú GPS nyomkövető, arra a Smart-5 készülék való. Viszont mégis van lehetősége, távolról SMS paranccsal pozíciót kérni. Ekkor a készülék a GSM cella információkból, városban 50-300 méter, országúton 300-800 méter pontossággal tudja visszaküldeni a pozícióját, olyan formában, hogy azt telefonján, azonnal meg is jelenítheti térképen.
Riasztás. Lehetősége van ugyancsak távoli SMS paranccsal utasítani a készüléket, hogy riassza hívja” önt, ha valami zajt észlel a kocsiban. Így tudja, mikor érdemes hívni.

“Univerzális feszültségstabilizátor nem csak gépkocsiba való elhelyezést tesz lehetővé, hanem bármilyen elektronikus eszközbe elrejtheti, ahol az 9-18V közötti feszültség rendelkezésre áll.”

Tartozékok:

Készülék ára: 65.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

GSM Mini 2.11 eladóját a +3630-710-9031 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2018 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem