Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Mini GPS nyomkövető és lehallgató készülék

Mini nyomkövető - 1 hét üzemidővel, Magyar nyelvű, havidíj nélkül használható, autóba rejthető nyomkövető.


Mini GPS nyomkövető és lehallgató készülék

SMART-5 - Telefonos lehallgató és mini GPS nyomkövető

Kétfunkciós mini 3x3x1 cm. nyomkövető, 1 hét készenléti idővel.
Egyedi fejlesztésű, Magyar nyelvű programmal és kommunikációval.

Használata a 2.11-hez hasonlóan rendkívül egyszerű. Tartozékként hálózati és szivargyújtó töltőt is adunk hozzá. + 12-5 Volt átalakítóval rendelkező kábelt, ha fixen szeretné a gépkocsi hálózatára kötni a nyomkövetőt. Ha a készüléket feltöltötte, csak egy telefonos SIM kártya kell bele, erre bármelyik szolgáltató megfelel. Bekapcsolja és elhelyezi a célterületen, „GPS nyomkövető lévén, bizonyára járműben vagy mozgó területen fogja használni” mivel lakás, iroda és egyéb fix helyeken nem nagyon van szükség nyomkövetésre. Saját telefonjával felhívja a készüléket, ami fogadja a hívást és jó minőségben hallgathatja annak környezetét. Pozíció lekéréshez, ugyancsak a saját telefonjáról küld egy meghatározott SMS parancsot a készülék számára. A nyomkövető része bekapcsol, feldolgozza a kérést, majd elküldi önnek SMS üzenetben a helyzetét. Az SMS úgy van megszerkesztve, hogy telefonján behívja a térképet és azonnal láthatja a készülék pontos helyét. Amennyiben töltést igényel, a nyomkövető készülék azt is SMS-ben jelzi önnek. Rejtett nyomkövető készülék Egyedi tulajdonságok, a hosszú 1 hét fölötti készenléti idő. Egy átlagos olcsó GPS vevő 1 nap alatt elfogyasztja akkumulátorát. 3-5 méteres pontosság érhető el, még rejtett elhelyezés mellett is. A GSM és GPS vételt jelző fények, természetesen kikapcsolhatóak, amikor teljesen rejtett működésre van szükség.

“Gépkocsiban, motorkerékpáron, táskában, de még méhkaptárban is el lehet rejteni. Azaz minden olyan helyen, ahol lopás esetén, szükség lehet az elkövetők hallgatására és a helyzetük meghatározására.”

Tartozékok:

Készülék ára: 78.900,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

Smart-5 GPS/GSM eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem