Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Legkisebb Lehallgató Készülék - GSM poloska

Telefonnal hívható, hosszú üzemidejű, korlátlan hatótávú GSM poloska. GSM-TX MINI 2.11 A.

Nem Kínai, eredeti minőségű termék, garantált specifikációs értékekkel, garanciával.


Legkisebb lehallgató készülék - GSM poloska.

GSM-TX MINI 2.11 A - Telefonos mini lehallgató poloska

A világ egyik legkisebb, korlátlan távolságból hallgatható és könnyen rejthető lehallgató készüléke. 1 hét készenléti idő!

A lehallgató mindössze 3x2x1 cm és 23 gramm, ami tartalmazza a telefonos adó modult, 1 hétre elegendő nagyteljesítményű akkumulátort.
Dupla mikrofonos rendszere, egy teljes helyiség beszélgetését, zsebből, táskából is közvetíteni képes. Használata nagyon egyszerű, töltés után egy telefonos SIM kártyát rak a készülékbe, ezzel azt be is kapcsolta, majd elhelyezi a hallgatni kívánt területen. Ezután már bármikor a saját telefonjával hívhatja a készülékbe rakott számot és hallgathatja annak környezetét. Az általunk kínált A típus VOX funkcióval is rendelkezik, ami annyit tesz, hogy nem csak ön hívhatja, hanem távolról a telefonjáról tudja utasítani, hogy jelezzen önnek, ha zajt vagy beszélgetést hall a környezetében.. Ezt akkor célszerű alkalmazni, amikor arra kíváncsi, hogy lakásába, irodájába mikor érkezik valaki. Elég hatékonyan üzemel gépkocsiban is, azaz lopás esetén, folyamatosan hallgathatja az elkövetőket.

“Gyermek kiránduló táskájában nem foglal sok helyet, ön a szerette hogylétéről, mégis reális információkkal rendelkezhet, csupán hívnia kell a készülék számát. Csöndes helyiségben hagyva, azonnal felhívja önt, ha oda érkezik valaki és bármi zajt csap, illetve beszélni kezd. Természetesen a gyereksírásra is így reagál.”

Tartozékok:

Készülék ára: 69.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

GSM Mini 2.11 eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2019 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem