Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Lehallgató hosszabbító konnektor

Nagyfeszültségű hálózati elosztóba rejtett, telefonnal hívható és hallgatható, nagy érzékenységű és hatótávú lehallgató készülék. | Fama-Tel 4 GSM


Lehallgató hosszabbító konnektor

Fama-Tel 4 GSM - Lehallgató konnektor

Folyamatos üzemre tervezett, tökéletesen rejtett, nagy teherbírású, biztonságos hálózati elosztóba épített lehallgató.

USB adapteres kivitelben is

Lehallgató hosszabbító + USB

Lehallgató tulajdonságai:

Hálózati elosztó tulajdonságai:

“ Lakását, irodáját, nyaralóját, hosszabb távolléte alatt is ellenőrizheti, az illetéktelenül ott tartózkodó személyek kilétét azonosíthatja.
Speciális eszköz, akár 24 órát hívásban tartható. A készülék független, bármilyen hálózaton üzemelhet. Megfelelő előfizetéssel ingyen hallgathatja, telefonján rögzítheti az egész helységet, ahol az elosztót üzembe helyezte. ”

Ezt a lehallgató típust „közkívánatra” vettük vissza a kínálatba.
Anno azért vettük le, mert rengeteg fajtával van telítve az internet.
Visszajelzésekből viszont az jött le, hogy a barkácsoló kedvű „műszerészek” készülékei, igen elromlósak, tűz és robbanás veszélyesek.
Ennek az oka, hogy a költségek kímélése érdekében, két rendkívül silány összetevőből vannak elkészítve. Speciális GSM modul helyett, az akkus, tölthető és legolcsóbb kínai készüléket bontják szét és töltőstől, akkustól szuszakolják bele valamelyik olcsó, gyenge műanyag hosszabbítóba.

Veszélyes lehallgató megoldás

Ez a megoldás minden alkatrészében elhibázott dolog. Az ilyen töltőt nem arra tervezték, hogy szétbontva, non-stop üzemeljen, azaz nem bírják sokáig. A puffer akkura is azért van szükség, mert a töltőt, töltésre tervezték és messze nincs akkora teljesítménye, hogy önmagában táplálja a GSM modult. Vagyis, folyamatosan töltés alatt tartja a Lítium akkut, csupán azért, hogy híváskor pótolja a táp, hiányos energiáját.
Ezek az eszközök itt válnak veszélyessé, mivel szinte köztudott, hogy a Lítium akku, főként speciálisan erre tervezett töltőáramkör hiányában, a túltöltéstől nagyon hamar tönkremegy, mégpedig füst, tűz, esetleg robbanás tünetekkel.
Ekkor válik érdekessé a második gyenge pont, az olcsó műanyag elosztó ház, ami nem tud megfékezni egy ilyen belső problémát. Az eredményt pedig mindenki el tudja képzelni.

Mi csak ezt a Fama-Tel 4 típust tudjuk adni, mivel ez a legjobb. Ha önnek nem tetszik a színe, mérete, stb. akkor külföldi spyhop üzletekben találhat másfajtát, hasonló árkategóriában, de mindenképpen érdeklődjön utána, hogy van-e benne akku. Ha van, ne vegye meg, mivel az rámutat az egész konstrukció gyengeségére.

Tartozékok:

Készülék ára: 85.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

Fama-Tel 4. eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem