Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Hosszú üzemidejű kém kamera és GSM nagy távolságú lehallgató készülék. Hang és videó rögzítő. GSM-TX 900

Míg kínai másolatai 1-2 óra videó rögzítési kapacitással rendelkeznek, ennek a modellnek az akkuja 6-8 óra folyamatos rögzítésre is képes és tovább bővíthető.

Lehallgató Készülék
GSM-TX 900 - Telefonos lehallgató, kém kamera és videó rögzítő egyben

Háromfunkciós mini, 3x4x1 cm. lehallgató készülék.

Mindenre képes, amire a GSM 2.11 lehallgató, viszont ez rendelkezik beépített kamerával és memória kártyával is. Így + 1 centiméterrel a készülék lehetőségei:
1. Készülék környezetének távoli hallgatása élőben, mobiltelefonnal.
2. Távoli SMS paranccsal, hangfelvétel indítása és leállítása.
3. Távoli SMS paranccsal, videofelvétel indítása és leállítása.
+. Dátum idő tárolás - VOX hang érzékeny működés - mágneses hátlap.

Mint általában a minőségi készülékeknek, így a TX-900 rejtett kamerának is igen egyszerű működtetése. 1 nyomógomb a be-kikapcsoláshoz és egy másik a felvétel indításához. Így kézzel indítva, akár SIM kártya nélkül is használhatja, mint videó rögzítőt. Egyedülálló a 6-8 órás felvételi kapacitás egy 4 centis mini kamerától. Utánzatai, szerte az interneten, 1-2 órán belül merülnek le. Biztonsági szintű 640x480 méretű, viszont tű éles felvétel készíthető, igen jó hangminőséggel. Vagyis a biztonsági felvétel, számítógépen visszanézve lesz tökéletes. Félfalnyi házimozihoz, inkább a FULL HD kém kamerát válasszon, viszont ott érthető módon rövidebb az üzemidő. Mindazonáltal GSM SIM kártyával használható ki a lehallgató funkció és az SMS távvezérlés, úgy csak akkor és annyi felvételt készít egyszerre, amennyi szükséges.

“Alapvetően az irodájában, raktárában, telephelyén folytatott, illetéktelen tevékenység lefülelésére szolgáló eszköz. Elhelyezést követően, a világ bármely pontjáról, egy telefonos hívással, valós időben tájékozódhat a készülék környezetében történő mozgásról és zajokról. Amennyiben szükségét érzi, videó vagy hangfelvételt indíthat, amit utólag tud letölteni a készülékről.”
Üzemidő tovább növelése.

Power Pack A kamerának külön dedikált mikró csatlakozója van, hogy bármilyen hagyományos telefonhoz vásárolható akkuval, egyszerűen növelhesse készüléke üzemidejét.
Mellékelünk önnek egy a képen látható mini kábelt, amivel a bővítő akkut, közvetlenül a készülékhez csatlakoztathatja.
A képen látható 45x35x3 mm. vékony Nokia telefon 1000 mA akku bekötésével, a megadott üzemidő értékek minimum duplája elérhető a készülék méretének számottevő növelése nélkül.
A készülék töltése ugyanolyan egyszerű marad, külső akkut külön tölteni nem kell, mert a kamera normál töltésekor a külső akku is töltésre kerül.
Ezt az opciót nem szükséges használnia, amennyiben a saját belső telep, fent megadott üzemideje megfelel önnek.

Tartozékok:

Készülék ára: 89.000,- Elnézést, ezt a terméket csak késéssel tudjuk szállítani.


Házhoz szállítás

GSM TX 900 eladóját a +3630-710-9031 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2019 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem