Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Mágneses vízálló GPS nyomkövető

Folyamatos nyomkövetés, vízálló, strapabíró, Olasz készülékkel, Magyar nyelvű, havidíjmentes térképszolgáltatással. | PML-GPS 10000-HU


Mágneses GPS nyomkövető

A PML 10000-HU az Olasz PML nyomkövető család, egy újabb verziója. A Mini SMART-5 nyomkövetőhöz hasonlóan, egyszerű SMS utasításokkal is használható, mintegy 3-6 hónapon keresztűl.
Ez a készülék egy komplett 10A akkupakkot tartalmaz, így értelmet nyer a folyamatos mobilnetes adatkapcsolat lehetősége és az adatok folyamatos továbbítása az ön saját, Magyar nyelvű térkép szerverére, ami ehhez a nyomkövetőhöz jár önnek.

Készülék jellemzők - SMS:

Sok egyéb, kevésbé meghatározó funkcióval is rendelkezik. Az alap programja úgy van beállítva, hogy különösebb hozzáértés nélkül is 2-3 perc alatt üzembe tudja helyezni.

SMS tracker

Internetes térkép jellemzők:

A GPS nyomkövető online rendszerünk, szemben az olcsó pár ezer forintos GPS nyomkövető készülékekkel, nem kínai, hanem hazai szerveren működik, magyar nyelven, havidíj mentesen!


További nagy előnye, hogy a PML GPS nyomkövető készülékhez adott térképet, időtartam korlátozás nélkül (nem DEMO módban) használhatja. A PML GPS nyomkövető lehallgató készülékek használata havidíj mentes, tehát felénk semmiféle, a megvásárlás után levő díjkötelezettsége nincs. És ami nagyon fontos, hogy a GPS nyomkövető lehallgató készülék megvásárlásakor semmiféle személyes adatot nem rögzítünk.

Nyomkövető térkép program

Tartozékok:

Készülék ára: 115.000,- Szállítás 1 munkanap.

“A fent említett 11x7x2cm, 300g méretű és tömegű készülék nem tekinthető „mini” eszköznek, viszont ebben valóban benne van a 10 Ampernyi akku és 6 db. brutálisan erős Neodym mágnes. Így az olcsó kínaival ellentétben, a megadott paramétereire garancia vállalható.”

Házhoz szállítás

PML 10000-HU Mágneses nyomkövető eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem