Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Lehallgatás elleni védelem

Csúcskategóriás, mini, digitális, intelligens poloska kereső detektor. | SP-71r iDet


iDet Poloska lehallgató kereső

SP-71r iDet - Intelligens lehallgató kereső detektor.

Orosz gyártmányú RF intelligens detektort az különbözteti meg a szokásos példányoktól, például a nálunk is kapható RDF-6000 rádiós funkciójától, hogy nem csak jelzi a rádió forrásokat, hanem azonosítani, tárolni felhasználni is képes a további keresés szűrése érdekében. Továbbá nem csak a távolságát "erősségét" jelzi, hanem frekvenciáját és szükség szerint bele is tud hallgatni a talált jeladó adásába.

“A XXI. században nem kell úgy kinéznie mint egy marslakónak, bőröndnyi elektronikával, fülhallgatóval és pecabot méretű antennával, hogy komoly detektor legyen a kezében. Az iDet detektort könnyű kezelni, mert a funkciók automatizálva vannak. Akadnak hirdetők, akik szerint bárki tudja használni.. Nos, szerintem ez nincs így.. bárki az RDF-6000 készüléket tudja használni, vagy az iDet Search funkcióját, ami nagyjából megegyezik az RDF használatával. Mivel az iDet fejlett szelektív azonosításra is alkalmas, így szükséges némi háttérismeret, hogy tudja, a kijelzett szabvány vagy frekvencia, milyen típusú készülékhez tartozhat.
Újra megjegyezném, hogy Magyarországon külön engedély nélkül nincs joga poloskát keresni! Így ezt a detektort, csak TV és rádió zavarforrás keresésére, esetleg frekvenciamérőként használhatja.”

Videó az Olasz SpyShop üzletből:
https://www.spiare.com/RF_detector.html


Monitoring üzemmód:
Monitoring

A megfigyelési a leg kifinomultabb hosszú távú, folyamatos detektálási üzemmód. Indításkor feltérképezi az éppen és nem rosszindulatú eszközök által sugárzott jeleket. Ezeket tárolja és egy folyamatos figyelő üzembe áll be és csak akkor riaszt, ha új eszközt észlel, vagy valami változás áll be.

Bug alarm

Új eszköz aktivitása esetén, rezgő és hangjelzéssel riaszt. Ezeket a jelzéseket el is tárolja, így utólag is visszakereshetőek, hogy mikor, milyen eszköz, milyen intenzitással és mennyi ideig, milyen periódusonként volt aktív.
A Monitoring Mode lehetővé teszi az analóg jelek háttérzajának levonását, így csökkentve a rendszeres háttérzaj riasztást. A jelszint lassú ingadozásait az adaptációs algoritmusnak köszönhetően figyelmen kívül hagyja.

Sweep üzemmód:
Bug sweep

A Sweep Mode folyamatosan „söprögeti” és kijelzi a teljes frekvencia tartományban elérhető összes analóg és digitális adást, lehetővé téve azoknak kiválasztását és felülvizsgálatát.

Search üzemmód:
Bug search

Egyszerű keresési üzemmód. Itt mindig az elérhető legerősebb jelforrást mutatja, a térerő, hang és fényjelzés segítségével könnyen megtalálhatja az adás forrását.
Ez az üzemmód hasonlít leginkább a nem szelektív poloska detektorok működéséhez.

Difference Search üzemmód:
Bug difference search

A különbségek” keresése leginkább a hagyományos analóg lehallgató poloskák keresésénél előnyös, mivel ott az adás teljesítmény állandó. Ezért a detektor, ennek az üzemmódnak az indításakor megjegyzi az elérhető analóg források térerejét és csak azok változásakor jelez, illetve változás mértékét mutatja + - dB formában.

Monitoring of Digital Signals üzemmód:
Monitoring of Digital Signals

A detektor környezetében lévő aktív, a készülék számára felismerhető digitális adások folyamatos jelzése. Megjelenítés egy listában, illetve kiválasztás esetén annak felülvizsgálata illetve megkeresése.

Log üzemmód:
Detector alarm log

A riasztási események naplója, a megfigyelési "Monitoring" módban észlelt fenyegető jelek adatait tárolja. A rekordok maximális száma - 200. A tárolt jelek lehetnek azonosak, csak más-más időben, illetve teljesen eltérőek. A megjelenített adatok: az érzékelés pillanat és a jel kihalásának pillanata, a jel típusa és maximális szintje.

Tartozékok:

Készülék ára: 224.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

SP-71r iDet detektor eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem