Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Full HD rejtett kamera és videó rögzítő. TCM 5MP FULL HD


Full HD rejtett kamera
TCM 5MP FULL HD rejtett kamera

Ennél a készüléknél a nem az üzemidő, hanem a csúcsminőségű FULL HD videó, 10 méterről is tökéletes hangminőséggel és a tökéletesen rejtett működés dominál.
Valós autó távirányítóba rejtett kamera és videó rögzítő.

rejtett kamera2 rejtett kamera3


Rejtett kamera az Olasz SpyShop üzletben

Kézbe véve is tökéletesen rejtett, valós Full HD videót készítő eszköz. Felvétel indítása, leállítása és fényképek készítése a távvezérlő nyitó-záró gombjaival lehetséges. Szétszedve láthatóak a státuszjelző ledek, de összerakva már egyáltalán nem. Ezért a készülék apró rezgéssel nyugtázza az utasításokat, hogy látatlanul is biztos legyen benne. A rezgés kikapcsolható, bár igen hasznos. A Full HD minőség is lekapcsolható HD felbontásra, így nyerhet némi memória és akku időt. Felvételek lehívásához, csupán számítógépre kell csatlakoztatni a mellékelt USB kábellel. Természetesen másolhat és törölhet, közben a készülék akkuja is feltöltődik.

WDR rejtett kamera a SpyCentrum lapján
“A valós HD felbontás annyit tesz, hogy az 5 MP kamera, a gyors processzor, bejövő pixelenként írja a videót, teljes képernyős méretben. Így mozizásra teljesen alkalmas és 2 gyertya fényénél is jó színes felvételt készít. Persze ennek ára is van, de a minőség már csak ilyen. A kínai kamera az, amivel rogyásig tele van a net. Ők ezt olcsón úgy oldják meg, hogy beleraknak 1 MP kamerát, ami valósan egy tenyérnyi képet rögzít, amit szoftveresen húznak szét a háromszorosára. Ettől persze élvezhetetlenül szemcsés és zajos lesz, viszont nagy a kép, amire jól oda lehet írni, hogy HD… 8-30.000,- FT 51% kedvezmény :)) A Centrumon ilyet elvből nem tartunk.”

Tartozékok:

Készülék ára: 119.000,- Szállítás 1 munkanap.


Házhoz szállítás

TCM 5MP Full HD kamera eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem