Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Rejtett WiFi IP kamera és videó rögzítő. Gyári Android és iPhone dokkolóba épített, kiváló minőségű kamera. PV-WiFi 90


Rejtett WiFi kamera
PV-WiFi 90 HD Internetes WiFi rejtett kamera és videó rögzítő

Tökéletesen rejtett, magas minőségű 90 fokos látószögű HD kamera, rendkívül érzékeny mikrofon, SD kártyás videó rögzítő és WiFi modul, telefontöltő dokkolóba építve.

Applikáció tulajdonságai:

“Meglehetősen nehéz dolog olyan készüléket találni, ami feltűnés nélkül elviselhető, sőt, hasznosnak mondható a lakásában, irodájában. Kínaiak elképesztően sok gagyi rádióba, órába, lámpába és számtalan olyan elektromos eszközbe szerelnek silány minőségű kamerákat, amiket így a 21. század hajnalán, már senki sem visz szívesen a lakásába… viszont olcsó.
A fentieket elkerülve, választás egy jó minőségű telefon dokkolóra esett, amibe stabil WiFi kapcsolatot biztosító modul és kiváló minőségű kamera került. Nem olcsó, nem kínai, viszont jó… telefonja és töltője pedig mindenkinek van, dokkolója viszont nincs, pedig hasznos holmi.
Csak saját tulajdonú helyiségben használja, családja és vagyona védelmében!”

Tartozékok:

Készülék ára: 139.000,- A termék átmenetileg NEM érhető el!


Házhoz szállítás

PV-WiFi 90 kamera eladóját a +3630-710-9031 számon érheti el.

Adott termékkel kapcsolatos segítséghez, hívja a fenti számot vagy telefonon csak érintse meg. Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.

Rendelés Leadása: Ügyeljen a pontos adatokra. Délig leadott rendelést, a következő munkanapon, ingyenesen szállítja ki a futár.
Érdeklődés: Postacím és telefon nem szükséges, az Email legyen pontos, néhány órán belül válaszolunk.

Copyright © 2006-2019 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem