Rejtett mini GPS és mágneses nyomkövetők autóba, havidíjmentesen.

Hosszú üzemidejű, professzionális nyomkövető készülékek, Magyar nyelvű, havidíjmentes térkép szolgáltatással, lehallgató funkcióval.
A SpyCentrum lapjain, kizárólag eredeti vagy egyedileg épített készülékek kerülnek bemutatásra. Nem kínai dömping, eredeti minőségű termékek, garantált specifikációs értékekkel, garanciával.

HomeRejtett GPS nyomkövetők autóba

Smart-5 mini GPS nyomkövető és lehallgató

Rejtett GPS nyomkövető készülék. Kétfunkciós mini, 3x3x1 cm. nyomkövető és lehallgató. Egyedi tulajdonsága a kiváló hangminőségen és a pontosságon túl, a hosszú 1 hét fölötti készenléti idő, Magyar nyelvű kommunikáció és az egyszerű kezelhetőség.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • Lehallgatás: Hanghívásos környezet hallgató rendszere megegyezik a GSM 2.11 készülékével. Amennyiben saját mobiljáról hanghívással hívja, akkor a környezetét hallgathatja, amely gépkocsi zajszűréssel rendelkezik.
 • Nyomkövetés: A SMART-5 ezen felül beépített GPS vevővel is rendelkezik. SMS-ben elküldött kérésre a pozícióját küldi vissza önnek, 3-5 méteres pontossággal, olyan formátumban, hogy bármilyen "okostelefonon” azonnal térképen láthatja a készülék helyzetét.
 • Saját akkuról 1 hét fölötti készenléti idő, könnyen rejthető.
 • Telefonon kívül, külső szolgáltatót nem igényel, adatcsere közvetlen a nyomkövető és a telefonja között zajlik, így havidíjmentes.
 • A Smart-5 könnyen kezelhető bárki számára, külön program nélkül. Cserébe a nyomkövető nem folyamatos, hanem „hol van most” jellegű lekérdezésekre alkalmas.

PLM-GPS 1000-HU - Mágneses GPS nyomkövető

Jármű külső „alsó” felületére tapasztható, mágneses, vízálló GPS nyomkövető. Valós időben követhető, utólag visszakereshető útvonalak, Magyar nyelvű térképen. Havidíj mentes, a készülék ára az összes szolgáltatást tartalmazza. Percek alatt üzembehelyezhető.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • 10.000 mA akku, 3-6 hónap üzemidőre elegendő a megtett kilóméterek függvényében.
 • 11x7x2 cm, tartalmazza a teljes akku pakkot és bivalyerős NEODYM mágneseket.
 • SMS/GPRS kettős üzemmód, távoli vezérlés, riasztások azonnali fogadása SMS üzenetben. Folyamatos pozíció küldése mobilnetes kapcsolattal. „bővebben a teljes adatlapon"
 • Térkép:
  A nyomkövetőhöz villámgyors Magyar térkép tartozik.
  Telefonról, tábláról, PC-ről, gyakorlatilag bármilyen internettel rendelkező eszközzel hozzáfér a saját kódja birtokában.
 • Folyamatos nyomkövetés.
 • Jelentés készítés. A térképen tárolt adatokból, meghatározott napokra, órákra, jelentéseket készíthet az útvonalakról, megállókról, sebességről, stb.
 • A térképes felület a készülékhez jár, semmilyen személyes adatot nem kérünk, nem tárolunk.

Polgári használatra is alkalmas GPS nyomkövetőknek 2 csoportja van, ebből mutatunk be 1-1 nagyon jól bevált típust. Az egyik, ami nem igényel külön térkép szolgáltatást, mert nem küld folyamatosan adatokat. Ezektől alkalomszerűen lehet lekérdezni, hogy merre járnak, amit egy okostelefonon, nagy pontossággal meg is jelenítenek térképen. Ezek a nyomkövető készülékek könnyen rejthetőek, mivel igen takarékosan tudnak üzemelni, így nem szükséges a nagy méret. Jellemzően, minkét készülék méretének 90 százalékát az akku teszi ki.
Másik nyomkövető típus, ami folyamatos adat kapcsolatban van a „felhőben” lévő térkép programmal. Ön pedig ehhez kapcsolódik, ha ellenőrizni akarja. Ennek hátránya a nagy energia igény, ami jó üzemidővel már nem tud pici lenni, illetve ha ilyen és kicsi, akkor nevetségesen kevés az üzemidő. Ezen túllépve viszont egy nagyon komplex szolgáltatást kaphat, mert a külső program, nem csak megjeleníti a nyomkövető mozgását, hanem tárolja és elemzi azt. Tárolja a sebesség adatokat, kigyűjti az útvonalakat, megállókat.
A nyomkövetés az a terület, ahol a Kínai ipar meglépte a lehetetlent, mert az amúgy elvárt árcsökkentési lázban, már nem csak a minőséget biztosító alkatrészeket hagyták ki a GPS-ből, hanem konkrétan a GPS vevő modult is 🙂 Lentebb van némi infó, hogy az miért is kellene bele, ha már így hívják.

INFÓ.. mi a GPS és mi nem az?
Rengeteg olcsó készülék került a piacra, ami nem az, ami konkrétan a neve.
Szükségessé vált egy szösszenetet foglalkozni vele, mert egyes távolkeleti gyártók GPS néven hirdetni kezdték az LBS készülékeket és ezt sajnos sok európai kereskedő is így adja tovább. LBS-t GPS-ként hirdetni olyan, mint egy krétát és palatáblát, analóg fényképezőgépnek eladni. Itt egy negatív minta, amikor a gyártó költséghatékonyabbnak találta a festéket a GPS felirathoz, mint ha konkrétan GPS vevőt épített volna a készülékbe. Viszont ebből több milliót legyártott, a viszonteladók pedig szándékosan, vagy szimpla tudatlanságból, GPS nyomkövetőként adják az érdeklődőknek, akik később szembesülnek a lent említett 1-5 kilóméteres pontossággal, mivel jó olcsó, cserébe viszont NEM GPS, NEM nyomkövető, hanem egy LBS helyzetmeghatározásra alkalmas eszköz. A mellékelt képen lévő és még jó néhány fajta eszköz, olyan mennyiségben lepte el az internetes boltokat, hogy már Google „GPS nyomkövető” találati eredményei is 50%-ban, GPS vevőt nem tartalmazó készülékekre mutatnak… Tájékozódjon.

Ami GPS
GPS rendszerGPS = Global Positioning System (GPS, Globális Helymeghatározó Rendszer) GPS követőkből és helymeghatározó készülékekből, van jobb és rosszabb, de közös, hogy műholdas vevő és jelfeldolgozó egység van bennük. GPS műholdak Polgári használatban 5 méter pontosság érhető el velük. Jobb-Rosszabb… Különbségek a vevő érzékenységében és a kezelt műholdnak számában van. Természetben ez annyit tesz, hogy egy olcsóbb és gyengébb készüléknek, tiszta rálátás kell az égboltra, hogy a pontosságot hozni tudja, míg a jobbak, ezt akár a kocsi alvázáról is képesek produkálni.

Ami NEM GPS.
LBS rendszerLBS = Location-Based Service (LBS, Helyzetalapú szolgáltatás) Ez bármelyik telefonos szolgáltatótól lekérhető adat, amikor a telefon szolgáltató a bemérendő eszköz pozícióját a tornyokon mért jelerőségből, háromszögeléssel próbálja meghatározni. Az LBS NEM azonos a GPS rendszerrel Előnye, hogy nem igényel semmi költséges technikát, nincs műholdas vevő, minden eszköz tudja, ami GSM hálózathoz csatlakozik. Ennek a rendszernek a pontossága is ennek megfelelő. Városokban, ahol sok a torony: 100-500 méter pontosság érhető el.
Városon kívül: 1-5 kilométer!

Egy ilyen eszközzel biztosan nem fogja megtalálni a gyerekét, autóját vagy házi kedvencét. Kétségtelen, hogy megtudhatja, melyik kerületben, vagy külterületen melyik megyében van. De ez ettől még nem lesz GPS és főként nem nyomkövető.