Mágneses vízálló GPS nyomkövető 10000mA

Folyamatos nyomkövetés, vízálló, strapabíró, Olasz készülékkel, Magyar nyelvű, havidíjmentes Magyar térképszolgáltatással. | PLM-GPS 10000-HU

HomeRejtett GPS nyomkövetők autóba Mágneses vízálló GPS nyomkövető
magneses-gps-nyomkoveto

A PLM 10000-HU az Olasz PLM nyomkövető család, egy újabb verziója. A Mini SMART-5 nyomkövetőhöz hasonlóan, egyszerű SMS utasításokkal is használható, mintegy 3-6 hónapon keresztül. Ez a készülék egy komplett 10A akkupakkot tartalmaz, így értelmet nyer a folyamatos mobilnetes adatkapcsolat lehetősége és az adatok folyamatos továbbítása az ön saját, Magyar nyelvű térkép szerverére, ami ehhez a nyomkövetőhöz jár önnek.

- Az Olasz GPS 1000 előző verziója videóval -

Készülék jellemzők - SMS:

 • Méretek: 11 x 7 x 2 cm. Tartalmazza a GPS/GSM elektronikát, mágneseket és 10A akkupakkot.
 • Üzemidő: 3-6 hónap.
 • Mozgásérzékelés SMS riasztás /kapcsolható
 • Lehallgató funkció /kapcsolható
 • Pozíció lekérés közvetlenül SMS-ben. Szükség esetén, ha a net kapcsolattal probléma adódna.
 • Azonnali SMS riasztás leeséskor. Mágnes oldali infra szenzor.
 • Teljeskörű állapot lekérdezés. Akku, GPS jel, GSM jel, stb.

Sok egyéb, kevésbé meghatározó funkcióval is rendelkezik. Az alap programja úgy van beállítva, hogy különösebb hozzáértés nélkül is 2-3 perc alatt üzembe tudja helyezni.

GPS SMS funkciók

Internetes térkép jellemzők:

 • Folyamatos követés:
  A nyomkövető készülékbe rakott SIM kártyán, minimális net előfizetésnek kell lennie. Ez már a feltöltős kártyáknál is alap szolgáltatás, így problémát nem okozhat. Havi 300-500 MB elegendő egy hónapra. A nyomkövető elhelyezése után, néhány másodperces intervallumban továbbítja a pozíció és sebesség adatokat az ön személyes térképére. Bármilyen internet böngészővel rendelkező készülékkel beléphet, akár többel is egyszerre és folyamatosan nézheti, hogy merre jár a készüléke..
 • Tárolás és jelentések:
  Önnek természetesen nem kell folyamatosan a képernyőt néznie, mert a térkép tárolja a kapott adatokat. Ezekből bármikor jelentést készíthet a kezdő és befejező időpont megadásával, amit azután egyben kirak a térképre. Útvonalak mutatása, megállók jelölése, sebesség diagram, távolságok, stb.

A GPS nyomkövető online rendszerünk, szemben az olcsó pár ezer forintos GPS nyomkövető készülékekkel, nem kínai, hanem hazai szerveren működik, magyar nyelven, havidíj mentesen!.

További nagy előnye, hogy a PML GPS nyomkövető készülékhez adott térképet, időtartam korlátozás nélkül (nem DEMO módban) használhatja. A PML GPS nyomkövető lehallgató készülékek használata havidíj mentes, tehát felénk semmiféle, a megvásárlás után levő díjkötelezettsége nincs. És ami nagyon fontos, hogy a GPS nyomkövető lehallgató készülék megvásárlásakor semmiféle személyes adatot nem rögzítünk.

GPS térkép program
A fent említett 11x7x2cm, 300g méretű és tömegű készülék nem tekinthető „mini” eszköznek, viszont ebben valóban benne van a 10 Ampernyi akku és 6 db. brutálisan erős Neodym mágnes. Így az olcsó kínaival ellentétben, a megadott paramétereire garancia vállalható.

Tartozékok - árak:

 • PLM 10000-HU Mágneses nyomkövető
 • Magyar nyelvű térkép szolgáltatás
 • Magyar nyelvű leírás
 • Hálózati töltőkábel
 • 1 év cseregarancia
 • Szállítás 1 munkanap
 • Jelenleg nem elérhető

PLM 10000-HU GPS eladójának elsődleges kapcsolata a mellékelt levélküldő.
A nap 24 órájában lehetősége van rendelést leadni, vagy kérdést feltenni, hibát bejelenteni. Napközben 1 órán belül válaszolunk önnek.
Kérem, válassza be a kívánt opciót.

Rendelés:
Rendelését 1 munkanapos, utánvétes szállítással kaphatja kézhez. Fontos megadnia az Ön nevét, pontos címét, ahol a futár elérheti - postán maradó küldeménynél a posta címét – telefon számát, email címét.

Érdeklődés:
Ennél az opciónál, csak a nevét, email címét és a kérdését-üzenetét adja meg. Napközben hamar válaszolunk.

Technikai segítség, garancia:
A készüléket tesztelve küldjük. Amennyiben elakadt a beüzemeléssel, vagy úgy érzi, valami nem stimmel, itt jelezze. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Ha sürgős segítségre van szüksége, akkor ezen termék eladóját a +3630-349-9921> számon érheti el napközben, csak érintse meg".
Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.