Mini GPS nyomkövető és lehallgató készülék

Mini nyomkövető - 1 hét üzemidővel, Magyar nyelvű, havidíj nélkül használható, autóba rejthető nyomkövető.

HomeRejtett GPS nyomkövetők autóba Mini GPS nyomkövető és lehallgató készülék
Mini GPS nyomkövető és lehallgató autóba

SMART-5 - Telefonos lehallgató és mini GPS nyomkövető Kétfunkciós mini 3x3x1 cm. nyomkövető, 1 hét készenléti idővel. Egyedi fejlesztésű, Magyar nyelvű programmal és kommunikációval.

Használata a GSM-TX MINI 1A-hez hasonlóan rendkívül egyszerű. Tartozékként hálózati és szivargyújtó töltőt is adunk hozzá. + 12-5 Volt átalakítóval rendelkező kábelt, ha fixen szeretné a gépkocsi hálózatára kötni a nyomkövetőt. Ha a készüléket feltöltötte, csak egy telefonos SIM kártya kell bele, erre bármelyik szolgáltató megfelel. Bekapcsolja és elhelyezi a célterületen, „GPS nyomkövető lévén, bizonyára járműben vagy mozgó területen fogja használni” mivel lakás, iroda és egyéb fix helyeken nem nagyon van szükség nyomkövetésre. Saját telefonjával felhívja a készüléket, ami fogadja a hívást és jó minőségben hallgathatja annak környezetét. Pozíció lekéréshez, ugyancsak a saját telefonjáról küld egy meghatározott SMS parancsot a készülék számára. A nyomkövető része bekapcsol, feldolgozza a kérést, majd elküldi önnek SMS üzenetben a helyzetét. Az SMS úgy van megszerkesztve, hogy telefonján behívja a térképet és azonnal láthatja a készülék pontos helyét. Amennyiben töltést igényel, a nyomkövető készülék azt is SMS-ben jelzi önnek. Rejtett nyomkövető készülék Egyedi tulajdonságok, a hosszú 1 hét fölötti készenléti idő. Egy átlagos olcsó GPS vevő 1 nap alatt elfogyasztja akkumulátorát. 3-5 méteres pontosság érhető el, még rejtett elhelyezés mellett is. A GSM és GPS vételt jelző fények, természetesen kikapcsolhatóak, amikor teljesen rejtett működésre van szükség

 • 3x3x1 cm méretű mini rejtett nyomkövető, egyedülálló 5-7 nap készenléti időkkel rendelkezik. Köszönhetően a minőségi elektronikának és a takarékos Magyar nyelvű vezérlő szoftvernek.
 • Bejövő hívást jelzés nélkül, automatikusan felveszi, a környezeti hangokat továbbítja. Figyeli a pozíció kérésére irányuló SMS utasításokat.
 • Mikrofonja gépkocsihoz optimalizált, 1-2 méteres beszédtáv, erős zajszűrés.
 • „Hol van most” jellegű pozíció lekéréskor 3-5 méteres pontossággal határozza meg a készülék helyzetét, amit közvetlenül a telefonjára küld vissza, amit azonnal térképen meg is tekinthet.
 • Rendkívül érzékeny GPS vevővel rendelkezik, gépkocsiban bárhová rejtheti, nem veszíti el a műholdas kapcsolatokat. Amennyiben mélygarázsba vagy egyéb a GSP vételt megszüntető helyre kerül, akkor automatikusan áttér az LBS rendszerre, azaz a mobil tornyok helyzetéből számolja ki pozícióját és küldi el önnek.
 • Nem igényel külön térképszolgáltatást, nincs szükség harmadik félre. Az adatok közvetlenül a nyomkövető és a telefonja között mozognak. Így az SMS-en túlmenően havidíjmentes.
Gépkocsiban, motorkerékpáron, táskában, de még méhkaptárban is el lehet rejteni. Azaz minden olyan helyen, ahol lopás esetén, szükség lehet az elkövetők hallgatására és a helyzetük meghatározására.

Tartozékok - árak:

 • SMART-5 rejtett lehallgató és nyomkövető
 • Hálózati és szivargyújtó töltő
 • Speciális tápvezeték, közvetlen 12 Voltos, folyamatos tápellátáshoz.
 • Magyar nyelvű leírás
 • 1 év cseregarancia
 • Szállítás 1 munkanap
 • Jelenleg nem elérhető

Smart-5 GPS/GSM eladójának elsődleges kapcsolata a mellékelt levélküldő.
A nap 24 órájában lehetősége van rendelést leadni, vagy kérdést feltenni, hibát bejelenteni. Napközben 1 órán belül válaszolunk önnek.
Kérem, válassza be a kívánt opciót.

Rendelés:
Rendelését 1 munkanapos, utánvétes szállítással kaphatja kézhez. Fontos megadnia az Ön nevét, pontos címét, ahol a futár elérheti - postán maradó küldeménynél a posta címét – telefon számát, email címét.

Érdeklődés:
Ennél az opciónál, csak a nevét, email címét és a kérdését-üzenetét adja meg. Napközben hamar válaszolunk.

Technikai segítség, garancia:
A készüléket tesztelve küldjük. Amennyiben elakadt a beüzemeléssel, vagy úgy érzi, valami nem stimmel, itt jelezze. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Ha sürgős segítségre van szüksége, akkor ezen termék eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el napközben, csak érintse meg".
Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.