Kém Logo Mobil Kém Logo

Kém Centrum

Üdvözöljük a KémCentrum honlapján!


Rejtett mini GPS és mágneses nyomkövetők autóba, havidíjmentesen.

Hosszú üzemidejű, professzionális nyomkövető készülékek, Magyar nyelvű, havidíjmentes térkép szolgáltatással, lehallgató funkcióval.

A SpyCentrum lapjain, kizárólag eredeti vagy egyedileg épített készülékek kerülnek bemutatásra. Nem kínai dömping, eredeti minőségű termékek, garantált specifikációs értékekkel, garanciával.Mini GPS nyomkövető

Mini GPS nyomkövető készülék

Rejtett GPS nyomkövető készülék. Kétfunkciós mini, 3x3x1 cm. nyomkövető és lehallgató.
Egyedi tulajdonsága a kiváló hangminőségen és a pontosságon túl, a hosszú 1 hét fölötti készenléti idő, Magyar nyelvű kommunikáció és az egyszerű kezelhetőség.
Smart-5 GPS

• Lehallgatás: Hanghívásos környezet hallgató rendszere megegyezik a GSM 2.11 készülékével. Amennyiben saját mobiljáról hanghívással hívja, akkor a környezetét hallgathatja, amely gépkocsi zajszűréssel rendelkezik.
• Nyomkövetés: A SMART-5 ezen felül beépített GPS vevővel is rendelkezik. SMS-ben elküldött kérésre a pozícióját küldi vissza önnek, 3-5 méteres pontossággal, olyan formátumban, hogy bármilyen "okostelefonon” azonnal térképen láthatja a készülék helyzetét.
Saját akkuról 1 hét fölötti készenléti idő. Telefonon kívül, külső szolgáltatót nem igényel, adatcsere közvetlen a nyomkövető és a telefonja között zajlik, így havidíjmentes.

Kategória: Autóba rejthető mini GPS nyomkövető
Garancia: 1 év azonnali csere

Teljes leírás és vásárlási információk


Mágneses GPS nyomkövető

Mágneses GPS nyomkövető

Jármű külső „alsó” felületére tapasztható, mágneses, vízálló GPS nyomkövető. Valós időben követhető, utólag visszakereshető útvonalak, Magyar nyelvű térképen.
Havidíj mentes, a készülék ára az összes szolgáltatást tartalmazza. Percek alatt üzembehelyezhető.
PML-GPS 10000-HU

10.000 mA akku, 3-6 hónap üzemidőre elegendő a megtett kilóméterek függvényében.
11x7x2 cm, tartalmazza a teljes akku pakkot és bivalyerős NEODYM mágneseket.
SMS/GPRS kettős üzemmód, távoli vezérlés, riasztások azonnali fogadása SMS üzenetben. Folyamatos pozíció küldése mobilnetes kapcsolattal. "bővebben a teljes adatlapon"
Lehallgató funkció.. belső elhelyezés esetén érdemes aktiválni.
Térkép:
A nyomkövetőhöz villámgyors Magyar térkép tartozik. Telefonról, tábláról, PC-ről, gyakorlatilag bármilyen internettel rendelkező eszközzel hozzáfér a saját kódja birtokában.
Folyamatos nyomkövetés.
Jelentés készítés. A térképen tárolt adatokból, meghatározott napokra, órákra, jelentéseket készíthet az útvonalakról, megállókról, sebességről, stb.

Kategória: Mágneses GPS nyomkövető - Magyar - havidíjmentes
Garancia: 1 év azonnali csere

Teljes leírás és vásárlási információk


INFÓ.. mi a GPS és mi nem az?
Rengeteg olcsó készülék került a piacra, ami nem az, ami konkrétan a neve.
Ez NEM GPS nyomkövető Szükségessé vált egy szösszenetet foglalkozni vele, mert egyes távolkeleti gyártók GPS néven hirdetni kezdték az LBS készülékeket és ezt sajnos sok európai kereskedő is így adja tovább. LBS-t GPS-ként hirdetni olyan, mint egy krétát és palatáblát, analóg fényképezőgépnek eladni.
Itt egy negatív minta, amikor a gyártó költséghatékonyabbnak találta a festéket a GPS felirathoz, mint ha konkrétan GPS vevőt épített volna a készülékbe.
Viszont ebből több milliót legyártott, a viszonteladók pedig szándékosan, vagy szimpla tudatlanságból, GPS nyomkövetőként adják az érdeklődőknek, akik később szembesülnek a lent említett 1-5 kilóméteres pontossággal, mivel jó olcsó, cserébe viszont NEM GPS, NEM nyomkövető, hanem egy LBS helyzetmeghatározásra alkalmas eszköz.
A mellékelt képen lévő és még jó néhány fajta eszköz, olyan mennyiségben lepte el az internetes boltokat, hogy már Google „GPS nyomkövető” találati eredményei is 50%-ban, GPS vevőt nem tartalmazó készülékekre mutatnak… Tájékozódjon.

Ami GPS
GPS = Global Positioning System
(GPS, Globális Helymeghatározó Rendszer) GPS követőkből és helymeghatározó készülékekből, van jobb és rosszabb, de közös, hogy műholdas vevő és jelfeldolgozó egység van bennük. GPS műholdak Polgári használatban 5 méter pontosság érhető el velük. Jobb-Rosszabb… Különbségek a vevő érzékenységében és a kezelt műhodnak számában van. Természeben ez annyit tesz, hogy egy olcsóbb és gyengébb készüléknek, tiszta rálátás kell az égboltra, hogy a pontosságot hozni tudja, míg a jobbak, ezt akár a kocsi alvázáról is képesek produkálni.

Ami NEM GPS.
LBS = Location-Based Service
(LBS, Helyzetalapú szolgáltatás) Ez bármelyik telefonos szolgáltatótól lekérhető adat, amikor a telefon szolgáltató a bemérendő eszköz pozícióját a tornyokon mért jelerőségből, háromszögeléssel próbálja meghatározni. Az LBS NEM azonos a GPS rendszerrel Előnye, hogy nem igényel semmi költséges technikát, nincs műholdas vevő, minden eszköz tudja, ami GSM hálózathoz csatlakozik. Ennek a rendszernek a pontossága is ennek megfelelő. Városokban, ahol sok a torony: 100-500 méter pontosság érhető el.
Városon kívül: 1-5 kilométer!

Egy ilyen eszközzel biztosan nem fogja megtalálni a gyerekét, autóját vagy házi kedvencét. Kétségtelen, hogy megtudhatja, melyik kerületben, vagy külterületen melyik megyében van. De ez ettől még nem lesz GPS és főként nem nyomkövető.

Copyright © 2006-2020 All rights reserved.


A honlap sütiket használ. Adatvédelem