Rejtett mini diktafonok - kém hangrögzítők

Könnyen rejthető, hosszú üzemidejű, kém hangrögzítők. Profi készülékek, automata hangerő szabályozás, vágó szerkesztő programokkal
A SpyCentrum lapjain, kizárólag eredeti vagy egyedileg épített készülékek kerülnek bemutatásra. Nem kínai dömping, eredeti minőségű termékek, garantált specifikációs értékekkel, garanciával.

HomeRejtett mini diktafonok

Pendrive hangrögzítő 8GB 3rd + Akku + Erősítő

Eredeti 8 GB Pendrive hangrögzítő diktafon. Harmadik generációs készülék, valós 20 óra folyamatos felvétel idővel és 100 m2 rögzítésére alkalmas, növelt mikrofonerősítéssel, vágó és javítóprogramokkal.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • 8 GB teljes értékű pendrive diktafon, 20 óra folyamatos akku idő, 150 óra memória kapacitással.
 • A pendrive diktafon tartalmazza a hanganyag vágásához, szűréséhez szükséges programokat is.
 • Ilyen pendrive-ba rejtett diktafon elég sokan hirdetnek, a mienk annyiban különbözik, hogy kapott egy normális akkut, így a 20 óra folyamatos felvétel egy valós érték. Továbbá egy olyan mikrofon erősítőt, ami az eredetinél 30x nagyobb erősítésre képes, torzítás nélkül. Nincs hang vagy fényjelzés, felvétel készíthető zsebből, táskából akár 6-8 méterről.

VDX-30 - Hangra kapcsoló rejtett diktafon

Hosszú üzemidejű, gépkocsi távvezérlőbe rejtett, "VOX" hangra aktiválódó mini diktafon. Profi, teljesen álcázott diktafon, 30 órás üzemidővel.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • Tökéletesen rejtett csatlakozók és státuszjelzők. Kézbe véve sem leplezhető le.
 • 30 órás üzemidő, kimagasló MP3 hangminőség, 10-15 méteres felvételi távolság „AGC” automatikus erősítés szabályozás.
 • Kapcsolható, folyamatos vagy "VOX" hang aktivált felvétel.
 • Azonnal, számítógép nélkül is visszahallgatható a vezérlőgombos fülhallgatója segítségével.

A83 Katon* minőségű mini diktafon

Lehallgató mini diktafon. Csúcsmodell. Speciálisan hosszú üzemidőre tervezett, programozható lehallgató. 20 nap üzemidő, 12 méteres mikrofon érzékenység, automatikus hangra és időre aktiválódó rendszer.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • Speciálisan hosszú üzemidőre tervezett, programozható mini lehallgató.
 • Méretei: 38 * 18.5 * 23.5 mm és 26 gramm (Belső akkuval)
 • 600 óra VOX készenléti akku kapacitás
 • 150 óra folyamatos hangfelvétel akku kapacitás
 • Dátumra programozható felvétel indítás és leállítás, illetve ciklikusan minden nap, egy bizonyos idejére. Pl. csak munkaidőre, így az üzemidő hónapokban mérhető.
 • Felvételek jelszóval védhetőek. Könnyű kezelés, egy kapcsolós indítás-leállítás.

A kém hangrögzítők alapvetően magasabb mikrofon erősítéssel rendelkeznek, mint a normál diktafonok, hiszen nem életszerű, hogy bárki közvetlen közelről beszéljen bele. Ezeknél a készülékeknél a méret sem elhanyagolható és a cél, hogy minél hosszabb üzemidő legyen elérhető, minél kisebb méretben. Már igen jó teljesítménynek számít, egy pendrive méretű készülékből 1 napos, folyamatos felvételt kicsikarni. Más gyártók a VOX ( voice-operated exchange) vagy a VOS (voice operated switch) hangra bekapcsoló készülékekkel próbálják a felesleges energia fogyasztást elkerülni és a felesleges felvételt kizárni. A kém diktafonok méretében, áraiban igen nagy a szórás, viszont az 5-10 ezer Forintos játékokat elfelejtve, mindegyiknek AGC aktív szabályozott mikrofonja van és kiváló hangminősége.