Rejtett mini diktafonok - kém hangrögzítők

Könnyen rejthető, hosszú üzemidejű, kém hangrögzítők. Profi készülékek, automata hangerő szabályozás, vágó szerkesztő programokkal
A SpyCentrum lapjain, kizárólag eredeti vagy egyedileg épített készülékek kerülnek bemutatásra. Nem kínai dömping, eredeti minőségű termékek, garantált specifikációs értékekkel, garanciával.

HomeRejtett mini diktafonok

Pendrive hangrögzítő 8GB 3rd + Akku + Erősítő

Eredeti 8 GB Pendrive hangrögzítő diktafon. Harmadik generációs készülék, valós 20 óra folyamatos felvétel idővel és 100 m2 rögzítésére alkalmas, növelt mikrofonerősítéssel, vágó és javítóprogramokkal.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • 8 GB teljes értékű pendrive diktafon, 20 óra folyamatos akku idő, 150 óra memória kapacitással.
 • A pendrive diktafon tartalmazza a hanganyag vágásához, szűréséhez szükséges programokat is.
 • Ilyen pendrive-ba rejtett diktafon elég sokan hirdetnek, a mienk annyiban különbözik, hogy kapott egy normális akkut, így a 20 óra folyamatos felvétel egy valós érték. Továbbá egy olyan mikrofon erősítőt, ami az eredetinél 30x nagyobb erősítésre képes, torzítás nélkül. Nincs hang vagy fényjelzés, felvétel készíthető zsebből, táskából akár 6-8 méterről.

VDX-30 - Hangra kapcsoló rejtett diktafon

Hosszú üzemidejű, gépkocsi távvezérlőbe rejtett, "VOX" hangra aktiválódó mini diktafon. Profi, teljesen álcázott diktafon, 30 órás üzemidővel.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • Tökéletesen rejtett csatlakozók és státuszjelzők. Kézbe véve sem leplezhető le.
 • 30 órás üzemidő, kimagasló MP3 hangminőség, 10-15 méteres felvételi távolság „AGC” automatikus erősítés szabályozás.
 • Kapcsolható, folyamatos vagy "VOX" hang aktivált felvétel.
 • Azonnal, számítógép nélkül is visszahallgatható a vezérlőgombos fülhallgatója segítségével.

A83 Katon* minőségű mini diktafon

Lehallgató mini diktafon. Csúcsmodell. Speciálisan hosszú üzemidőre tervezett, programozható lehallgató. 20 nap üzemidő, 12 méteres mikrofon érzékenység, automatikus hangra és időre aktiválódó rendszer. ***Jelenleg nem elérhető***

Teljes leírás és vásárlási információk
 • Speciálisan hosszú üzemidőre tervezett, programozható mini lehallgató.
 • Méretei: 38 * 18.5 * 23.5 mm és 26 gramm (Belső akkuval)
 • 600 óra VOX készenléti akku kapacitás
 • 150 óra folyamatos hangfelvétel akku kapacitás
 • Dátumra programozható felvétel indítás és leállítás, illetve ciklikusan minden nap, egy bizonyos idejére. Pl. csak munkaidőre, így az üzemidő hónapokban mérhető.
 • Felvételek jelszóval védhetőek. Könnyű kezelés, egy kapcsolós indítás-leállítás.

A kém hangrögzítők alapvetően magasabb mikrofon erősítéssel rendelkeznek, mint a normál diktafonok, hiszen nem életszerű, hogy bárki közvetlen közelről beszéljen bele. Ezeknél a készülékeknél a méret sem elhanyagolható és a cél, hogy minél hosszabb üzemidő legyen elérhető, minél kisebb méretben. Már igen jó teljesítménynek számít, egy pendrive méretű készülékből 1 napos, folyamatos felvételt kicsikarni. Más gyártók a VOX ( voice-operated exchange) vagy a VOS (voice operated switch) hangra bekapcsoló készülékekkel próbálják a felesleges energia fogyasztást elkerülni és a felesleges felvételt kizárni. A kém diktafonok méretében, áraiban igen nagy a szórás, viszont az 5-10 ezer Forintos játékokat elfelejtve, mindegyiknek AGC aktív szabályozott mikrofonja van és kiváló hangminősége.