Mini Orosz kém diktafon

Hosszú üzemidejű, szuper mini diktafon. VoxBox A83 programozható, csúcskategóriás lehallgató.***Jelenleg nem érhető el***

HomeRejtett mini diktafonok Mini Orosz kém diktafon
Profi mini kém diktafon

600 óra Mini Diktafon - Katon.i minőség
Speciálisan hosszú üzemidőre tervezett, programozható lehallgató. 20 nap üzemidő, 12 méteres mikrofon érzékenység. Automatikus hangra és időre aktiválódó rendszer, hardveres titkosítás.
VoxBox A83

a83 kém diktafon
A mini hangrögzítők csúcsát képviseli ez a kis Orosz szerkezet. Strapabíró fémházas kivitel, hetekig üzemel egy feltöltéssel, de akár hónapokra előre programozható. Saját integrált vezérlő és lejátszó programja van. Természetesen WAV formátumban kimásolhatóak a felvételek és bármin lejátszható, de ha jelszóval védi és még a készülékben van, akkor senki sem férhet hozzá. Kérdezzen bátran, de nekem nincs tippem, hogy mit tudhat még egy hangrögzítő, amit ez nem
 • Méretei: 38 * 18.5 * 23.5 mm és 26 gramm (Belső akkuval)
 • 600 óra VOX készenléti akku kapacitás
 • 150 óra folyamatos hangfelvétel akku kapacitás
 • 60-150 óra memória kapacitás
 • Dátumra programozható felvételindítás és leállítás, illetve ciklikusan minden nap, egy bizonyos idejére.
  Pl. csak munkaidőre, így az üzemidő hónapokban mérhető.
 • Felvételek jelszóval védhetőek
 • Könnyű kezelés, egy kapcsolós indítás-leállítás.

Az említett 60 órás felvételi kapacitást, nem feltétlenül egyhuzamban használja fel a készülék. Amennyiben 6 másodpercig nem érzékel felvételre alkalmas hangot, úgy megállítja a memória írását és akkor folytatja, ha meghall valami értékelhető hangot. Magyarul a csöndet nem veszi föl, így takarékoskodik a memória és a telep kapacitásával is. A VOX azonnal, a másodperc tört része alatt indítja a felvételt, így egy szó sem veszhet el, akkor sem, ha előtte egy hétig csönd volt. Egy kevésbé forgalmas helyen magára hagyott készülék, akár három hetet is képes így figyelni és közben elkészíteni a napi néhány órás felvételt. Tovább is növelhető a készenléti idő, amennyiben időintervallumot is meghatároz. Pl. naponta csak 8 és 14 óra között lépjen működésbe, továbbá kezdje ezt 3 hét múlva.. Így akár 6 hónapra is tervezhet felvételt előre. Mindazonáltal a mini diktafon, az alapbeállításaival kézbe véve is azonnal, bárki számára, egyszerűen használható. Felvételeit jelszóval védheti, de ez sem kötelező. Mind a hangaktivált üzemet, mind az idő aktiválást, egy egyszerű program segítségével tudja beállítani.

Tartozékok - árak:

 • Mini VoxBox A83 hangrögzítő
 • USB adapter
 • Leírás + integrált vezérlő program
 • Magyar nyelvű leírás
 • 1 év cseregarancia
 • Szállítás 1 munkanap
 • Jelenleg nem elérhető

  A83 Mini Diktafon eladójának elsődleges kapcsolata a mellékelt levélküldő.
  A nap 24 órájában lehetősége van rendelést leadni, vagy kérdést feltenni, hibát bejelenteni. Napközben 1 órán belül válaszolunk önnek.
  Kérem, válassza be a kívánt opciót.

  Rendelés:
  Rendelését 1 munkanapos, utánvétes szállítással kaphatja kézhez. Fontos megadnia az Ön nevét, pontos címét, ahol a futár elérheti - postán maradó küldeménynél a posta címét – telefon számát, email címét.

  Érdeklődés:
  Ennél az opciónál, csak a nevét, email címét és a kérdését-üzenetét adja meg. Napközben hamar válaszolunk.

  Technikai segítség, garancia:
  A készüléket tesztelve küldjük. Amennyiben elakadt a beüzemeléssel, vagy úgy érzi, valami nem stimmel, itt jelezze. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

  Ha sürgős segítségre van szüksége, akkor ezen termék eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el napközben, csak érintse meg".
  Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.