Pendrive Hangrögzítő Diktafon - 8GB 3rd

Eredeti 8GB adathordozóba rejtett, 20 óra folyamatos akku idő, vágó és javítóprogramokkal ellátott, harmadik generációs, titkos lehallgató készülék.

A pendrive diktafonnak rengeteg kínai másolata van, ha teheti, válassza az eredeti minőséget, növelt akku kapacitással, nagyobb erősítéssel és Magyar vágó, javító programmal

HomeRejtett mini diktafonok Pendrive mini diktafon
Pendrive Diktafon

Pendrive mini hangrögzítő diktafon. - 8GB 3rd 8 GB teljes értékű pendrive, 150 óra hangfelvétel kapacitással. Gyáritól eltérő, növelt kapacitású akkuval 20 óra és + 30dB erősítővel szerelve.

Funkcionálisan használható, kulcscsomón hordható, adattárolóba rejtett titkos hangrögzítő. Rejtett felvételek készítésének legegyszerűbb módja a pendrive diktafon. Nem véletlenül van ebből a legtöbb kínai hamisítvány a piacon. Az eredeti kém eszköznek, csak a mikrofonja kerül annyiba, amennyiért manapság egy komplett gagyit adnak. Tesztek alapján, az eredeti 30x nagyobb erősítésre képes, ami a lényeg, torzítás nélkül. Használata igen egyszerű, számítógéphez csatlakoztatva egy óra alatt feltöltődik, használhatja egyéb adatok mozgatására és tárolására, mivel egy teljes értékű pendrive. Töltés után bárhová magával viheti és bármikor, akár a zsebében is elindíthat egy felvételt a készüléken lévő, rejtett kapcsoló segítségével. Asztalon, szabadon hagyva sem feltűnő, ekkor az egész helyiség beszélgetését rögzíti. Visszahallgatáshoz újra számítógépbe kell csatlakoztatni, felvételeit megtalálja a készüléken, amit azonnal le is tud játszani. Számítógépe mind a készüléket, mind a hanganyagot felismeri, semmit sem kell külön telepítenie. Található a készüléken egy vágó és editáló program, ön dönti el, hogy telepíti és használja vagy sem.

 • 8 GB belső memória.
 • Méretei: 5,5 x 2 x 0,5 cm
 • 150 óra hangfelvétel memória
 • 20 óra folyamatos felvétel, akku kapacitás. WAV
 • 3rd - harmadik generációs, nagy erősítésű mikrofon. 6-8 méter.
 • Integrált vágó, editáló és zajszűrő program. Magyar nyelvű, a felvételein utólagos javításokat végezhet.
Pendrive szerkesztő program
 • Bármilyen USB aljzattal rendelkező számítógéphez csatlakoztatható. Csatlakoztatás után az akku töltődik, közben a felvétel lehívható, lejátszható, menthető és törölhető.
Diktafonként elrejteni felesleges, kézbe véve sincs számottevő különbség, egy hagyományos adathordozóhoz képest. Előadások, tárgyalások, megbeszélések felvételére javasolt. Mindazonáltal nem probléma, zsebből, táskából, stb, felvételt készíteni

Tartozékok - árak:

 • Harmadik generációs Pendrive Diktafon
 • Magyar nyelvű leírás
 • 1 év cseregarancia
 • Szállítás 1 munkanap
 • Jelenleg nem elérhető

Pendrive 3rd diktafon eladójának elsődleges kapcsolata a mellékelt levélküldő.
A nap 24 órájában lehetősége van rendelést leadni, vagy kérdést feltenni, hibát bejelenteni. Napközben 1 órán belül válaszolunk önnek.
Kérem, válassza be a kívánt opciót.

Rendelés:
Rendelését 1 munkanapos, utánvétes szállítással kaphatja kézhez. Fontos megadnia az Ön nevét, pontos címét, ahol a futár elérheti - postán maradó küldeménynél a posta címét – telefon számát, email címét.

Érdeklődés:
Ennél az opciónál, csak a nevét, email címét és a kérdését-üzenetét adja meg. Napközben hamar válaszolunk.

Technikai segítség, garancia:
A készüléket tesztelve küldjük. Amennyiben elakadt a beüzemeléssel, vagy úgy érzi, valami nem stimmel, itt jelezze. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Ha sürgős segítségre van szüksége, akkor ezen termék eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el napközben, csak érintse meg".
Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.