Mini lehallgató készülék - Legkisebb GSM poloska

Telefonnal hívható, hosszú üzemidejű, korlátlan hatótávú GSM poloska. GSM-TX MINI A1 Dual Nano, egyedi módosításokkal, dupla mikrofonnal, plusz szabályozott erősítéssel éri el a garantált és kiváló specifikációs értékeket, hosszútávú garanciával.

HomeTávolsági lehallgató készülékek Mini lehallgató készülék
Mini GSM lehallgató készülék

GSM-TX MINI 2.11 Dual - 4x3x1 cm. Telefonnal hívható mini lehallgató poloska. A világ egyik legkisebb, korlátlan távolságból hallgatható és könnyen rejthető lehallgató készüléke. 3-5 nap üzemidővel!

Legkisebb GSM lehallgató készülék - A lehallgató mindössze 4x3x1 cm, ami tartalmazza a telefonos adó modult, 3-5 napra elegendő 500mA nagyteljesítményű akkumulátort.
- Dupla mikrofonos rendszere, egy teljes helyiség beszélgetését, zsebből, táskából is közvetíteni képes. Használata nagyon egyszerű, SIM kártyát rak a készülékbe, feltölti, majd elhelyezi a hallgatni kívánt területen és bekapcsolja.
- Ezután már bármikor a saját telefonjával hívhatja a készülékbe rakott számot és hallgathatja annak környezetét.
SIM telefon kártya, lehallgató készülékbeLegújabb generációs GSM lehallgató modul a legkisebb Nano SIM kártyával üzemel.

 • Méretek: 4x3x1 cm.. Beépített 500mA Líthium akkuval 3-5 nap üzemidő. Folyamatos hálózati töltés mellett, korlátlan.
 • Bejövő hívást jelzés nélkül, automatikusan felveszi, a környezeti hangokat továbbítja.
 • Nagy erősítésű dupla mikrofonja, 8-10 méteres körben biztosít beszédérthetőséget.
 • Saját telefonról hívható, külön vevőt nem igényel. Mobiljának beépített diktafonjával, egyszerűen rögzítheti a GSM-Mini környezetében elhangzottakat.
 • Kizárólag az a GSM lehallgató készülék tekinthető jó minőségűnek, ami egy csendes helyiségből a falióra ketyegését, 4-5 méterről képes közvetíteni egy megfelelő minőségű telefonra.
Gyermek kiránduló táskájában nem foglal sok helyet, ön a szerette hogylétéről, mégis reális információkkal rendelkezhet, csupán hívnia kell a készülék számát.

Ha már kidobott néhány 20-30 ezer Forintos, Kínai „mini lehallgatónak” csúfolt készüléket, mert 1 nap alatt lemerült és különben sem hallott semmit. Akkor Ön tudni fogja, mi a különbség darabonként tesztelt GSM Mini A1 Dual Nano között..

Tartozékok - árak:

 • GSM-TX mini A1 Dual Nano - Lehallgató készülék.
 • Hálózati adapter és töltőkábel
 • Magyar nyelvű leírás
 • 1 év cseregarancia
 • Szállítás 1 munkanap
 • Jelenleg nem elérhető

GSM-TX Mini A1 Dual Nano eladójának elsődleges kapcsolata a mellékelt levélküldő.
A nap 24 órájában lehetősége van rendelést leadni, vagy kérdést feltenni, hibát bejelenteni. Napközben 1 órán belül válaszolunk önnek.
Kérem, válassza be a kívánt opciót.

Rendelés:
Rendelését 1 munkanapos, utánvétes szállítással kaphatja kézhez. Fontos megadnia az Ön nevét, pontos címét, ahol a futár elérheti - postán maradó küldeménynél a posta címét – telefon számát, email címét.

Érdeklődés:
Ennél az opciónál, csak a nevét, email címét és a kérdését-üzenetét adja meg. Napközben hamar válaszolunk.

Technikai segítség, garancia:
A készüléket tesztelve küldjük. Amennyiben elakadt a beüzemeléssel, vagy úgy érzi, valami nem stimmel, itt jelezze. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Ha sürgős segítségre van szüksége, akkor ezen termék eladóját a +3630-349-9921 számon érheti el napközben, csak érintse meg".
Hívását diszkréten kezeljük, számát nem tároljuk és nem hívjuk vissza. Rejtett számot mi sem veszünk fel.