WiFi és éjjellátó kém kamerák, hosszú üzemidővel

160 fokos látószögű HD minőségű kamerák, folyamatos WiFi közvetítéssel, memória kártyával, üzemkészen.
A SpyCentrum lapjain, kizárólag eredeti vagy egyedileg épített készülékek kerülnek bemutatásra. Nem kínai dömping, eredeti minőségű termékek, garantált specifikációs értékekkel, garanciával.

HomeWifi éjjellátó kém kamerák

TCM-WiFi HD 160 - WiFi Kém kamera

Élő adást közvetítő, HD WiFi kamera és videó rögzítő. Relatíve könnyen rejthető, 7x5x3 cm, hosszú vagy korlátlan üzemidejű, WiFi HD kém kamera. 160 fokos látószög és átlagos WiFi kameráktól eltérően, rendkívül jó hangminőség.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • Android és iPhone telefonokra, folyamatos HD, kiváló minőségű élőképet és hangot közvetít. Mozgásra, hangra, vagy távoli utasításra, videó felvételt készít, ami szintén távolról visszanézhető, törölhető.
 • 7x5x3 cm. belső akkuval együtt.
 • 12 óra akku üzemidő, teljes terheléssel, videó közvetítéssel és rögzítéssel.
 • 160 fokos látószög, gyakorlatilag faltól-falig lát.
 • Mikrofon érzékenysége, egyedi a kategóriában, 5 méterről, konkrétan a falióra ketyegését is hallani.
 • Minden funkciója a telefonjáról bárhonnan elérhető és távvezérelhető. Külső táppal telepítve, nem igényel további közvetlen hozzáférést, korlátlan ideig üzemképes. Intelligens hibavezérlő fut benne, router vagy internet kapcsolati hiba esetén, újraindítja magát.

Infra TCM-ZCam GD 160 - éjjellátó kém kamera

Éjjellátó mozgásérzékelős HD 160 fokos kémkamera és videó rögzítő. 160 fokos látószög, automatikus infra megvilágítás, PIR mozgás szenzor, 24 óra felügyelet. Tökéletes kép és hangminőség, alapbeállításin felül, mellékelt programmal, teljesen testre szabható.

Teljes leírás és vásárlási információk
 • Mozgásra, hangra, időre, rezgésre aktiválódó kamera. Programozható!
 • Éjszakai infra megvilágítás és éjszakai mozgás szenzor.
 • 10x6x2 cm. nagyteljesítményű belső akkuval együtt.
 • 24 óra akku üzemidő, mozgás érzékelt rögzítés mellett.
 • 160 fokos vízszintes látószög, gyakorlatilag faltól-falig lát.
 • Mikrofon érzékenysége, rendkívüli a kategóriában, 5 méterről, konkrétan a falióra ketyegését is hallani.
 • Vezérlőprogram. A kamerával több hetes, hónapos készenléti idő is elérhető, amennyiben megadja neki az időpontokat, amikor működésbe kell lépnie.

Kémkamerákkal kapcsolatban jogos elvárás lenne a XXI században, hogy legyen mikro méretű és működjön sokáig… Nos, ez sajnos nincs így. Pedig a filmek világában már évtizedek óta vizionálják a dolgot és már nem is nagyon hiányzik más hozzá, mint valami kicsi energiaforrás, lehetőleg egy Zsiguli akku teljesítményével. Kínaiak is tudnak nagyon jó kamerákat készíteni, de nem kicsit. Na, ettől ők még megteszik, mert igény van rá. Csak nálunk, évi tízezres nagyságrendben fogynak a toll, dobókocka, öngyújtó méretű kamerák. Viszont ezek rövid úton, a fiók mélyén végzik, mivel igen korlátozott azon helyzetek száma, ahol elegendő az 1-5 kocka/mp képsebességgel társuló, 320px-es valós képfelbontás és mindez 20 percre elegendő akkuval. Komolyabb gyártók ebbe nem állnak bele. Itt van két 7-10 centis kamera, aminek 90%-a akku, tudják mindazt amit a nagy biztonsági kamerák és külső energia nélkül is 12-24 órát üzemelnek.